fijn, wordt snel ingepakt en opgestuurd

anonymous

alles was goed en snel bezorgd!

anonymous

Duidelijke omschrijving qua verzending, hierdoor besteld. Snelle service en netjes geleverd.

Heel goed ingepakt was daar heel bij mee

Marlies Vanneste

Vlotte levering en mooi verpakt

Jools

Snelle levering. Het pakketje was binnen 10 min verzonden!

Antwoord DRD Knaagdierwinkel

Wauw Jools, dat is wel héél snel! 💚 Wat leuk dat je dit met ons deelt. Ons team doet iedere dag zijn best om bestellingen zo vlot mogelijk op weg te helpen, en het is geweldig om te lezen dat dit zo wordt gewaardeerd. Dankjewel voor je prachtige beoordeling en geef je hamster maar een extra knuffeltje van ons! 🐹💚 — Team DRD Knaagdierwinkel®

Wim

Het was veel meer dan ik dacht dat ik besteld had.

Antwoord DRD Knaagdierwinkel

Dankjewel Wim voor je mooie beoordeling! 💚 Wat een leuke verrassing dat je meer ontving dan je had verwacht! We hopen dat je hamster er heerlijk van kan genieten. Bedankt dat je voor DRD hebt gekozen en graag tot een volgende bestelling! 🐹 — Team DRD Knaagdierwinkel®

Jolanda vd luitgaarden

Antwoord DRD Knaagdierwinkel

Dankjewel Jolanda voor deze prachtige 10! 💚 Wat fijn dat je zo tevreden bent. We vinden het ontzettend leuk dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen en waarderen je vertrouwen in DRD enorm. Heel veel liefs voor je konijn en graag tot een volgende keer! 🐰💚 — Team DRD Knaagdierwinkel®

Linda Stam

Goede kwaliteit,breed assortiment en snelle levering.

Antwoord DRD Knaagdierwinkel

Beste Linda, Wat een prachtige beoordeling, hartelijk dank daarvoor! Het doet ons ontzettend goed om te zien dat je zo tevreden bent en ons ook bij andere knaagdier- en konijnenliefhebbers zou aanbevelen. Dankjewel voor je vertrouwen in DRD en heel graag tot een volgende keer! 💚 Hartelijke groet, Team DRD Knaagdierwinkel

anonymous

Super makkelijk te bestellen en extreem snelle en simpele levering.

Antwoord DRD Knaagdierwinkel

Dankjewel voor je fijne review! 💚 Wat leuk om te lezen dat bestellen zo makkelijk ging en alles zo vlot bij je is aangekomen. We doen er iedere dag ons best voor om het bestellen zo prettig mogelijk te maken, van het uitzoeken van de juiste producten tot het moment waarop je bestelling thuis wordt bezorgd. Heel erg bedankt voor je vertrouwen en heel veel plezier met je vier ratten! 🐀💚 Graag tot een volgende bestelling! — Team DRD Knaagdierwinkel®

SterSterSterSterLege ster

Snelle ophalen

Antwoord DRD Knaagdierwinkel

Dankjewel voor je review! 💚 Fijn dat het ophalen zo snel en soepel is verlopen. We vinden het belangrijk dat ook afhalen gewoon makkelijk en prettig geregeld is, dus leuk om dit terug te lezen. Heel veel plezier met je konijn én goudhamster, en graag tot een volgende keer! 🐰🐹 — Team DRD Knaagdierwinkel®

Vanessa

Veelzijdigheid aan producten

Antwoord DRD Knaagdierwinkel

Dankjewel Vanessa voor je mooie review! 💚 Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de veelzijdigheid van ons assortiment. We proberen juist voor cavia’s veel verschillende soorten voeding, verrijking, huisjes en andere fijne producten bij elkaar te brengen, zodat je echt kunt kiezen wat bij jouw dier past. Heel erg bedankt voor je 10/10 en graag tot een volgende keer! 🐹💚 — Team DRD Knaagdierwinkel®

Morgan Macdonald

I always order from your shop and appreciate the prompt delivery and selection of nice products for my beloved bun!!

Antwoord DRD Knaagdierwinkel

Thank you so much, Morgan! 💚 It means a lot to us that you keep coming back to order for your beloved bun. We put a lot of care into selecting products that are not only nice to have, but genuinely suitable and enjoyable for rabbits too. Thank you for your trust and for the lovely 9/10. Give your bunny an extra cuddle from us! 🐰💚 — Team DRD Knaagdierwinkel®

Groot assortiment

Antwoord DRD Knaagdierwinkel

Dankjewel voor je mooie beoordeling! 💚 Wat fijn dat je bij ons een ruime keuze vindt voor zowel je konijnen als je hamster. Juist omdat ieder dier andere behoeften heeft, vinden we het belangrijk om veel verschillende, passende producten aan te bieden. Heel erg bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! 🐰🐹 — Team DRD Knaagdierwinkel®

anonymous

Dat een foutje heel goed, snel en vriendelijk is opgelost.

Antwoord DRD Knaagdierwinkel

Dankjewel voor je fijne review! 💚 Natuurlijk proberen we fouten zoveel mogelijk te voorkomen, maar als er toch iets misgaat vinden we het minstens zo belangrijk dat het snel en prettig wordt opgelost. Heel fijn om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren. Heel erg bedankt voor je vertrouwen en geef je dwergrat maar een extra knuffel van ons! 🐀💚 — Team DRD Knaagdierwinkel®

Geantwoord op

DRD Knaagdierwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DRD Knaagdierwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 15 oktober 2019

DRD Knaagdierwinkel

DRD Knaagdierwinkel® is sinds 2011 dé specialist in producten voor knaagdieren en konijnen. Met jarenlange praktijkervaring en diepgaande kennis helpen wij baasjes bij het maken van passende en verantwoorde keuzes voor hun dieren. In onze winkel vind je meer dan 1.500 zorgvuldig geselecteerde producten voor hamsters, muizen, gerbils, ratten, degoes, cavia’s, konijnen en chinchilla’s. Van voeding, hooi en bodembedekking tot ruime verblijven, huisjes, loopwielen, speelgoed en natuurlijke verrijking. Wij kijken bij ieder product naar kwaliteit, veiligheid en de natuurlijke behoeften van het dier. Met een groot assortiment, eigen voorraad en persoonlijke service maken we goede verzorging begrijpelijk en toegankelijk. Bij DRD Knaagdierwinkel® staat het welzijn van ieder dier voorop.

De Lavalstraat 5

7903BC Hoogeveen

fijn, wordt snel ingepakt en opgestuurd

anonymous

alles was goed en snel bezorgd!

Heel goed ingepakt was daar heel bij mee

Marlies Vanneste

Vlotte levering en mooi verpakt

Jools

Snelle levering. Het pakketje was binnen 10 min verzonden!

Wim

Het was veel meer dan ik dacht dat ik besteld had.

Jolanda vd luitgaarden

Linda Stam

Goede kwaliteit,breed assortiment en snelle levering.

anonymous

Super makkelijk te bestellen en extreem snelle en simpele levering.

SterSterSterSterLege ster

Snelle ophalen

Vanessa

Veelzijdigheid aan producten

Morgan Macdonald

Groot assortiment

anonymous

Dat een foutje heel goed, snel en vriendelijk is opgelost.

DRD Knaagdierwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10