Landman

Heeft uw Personal Shopper een meesterwerk van inpakvaardigheden gecreëerd voor uw bestelling? 🎁🐹

Altijd prima service 🤗

Knaagdier cavia
Zeker 🙃

Elien Van Autreve (VZW Opvang Knaagje)

Heel goed! Een topwinkel! 🤩

Hamstertjes en konijntjes
Zeker en vast! ❤️

Marie

SterSterSterLege sterLege ster

De ervaring was oké: ik heb een aantal leuke accessoires gevonden, maar ook een heleboel dingen die in strijd waren met het dierenwelzijn, zoals huisjes van zacht hout of verblijven die veel te klein waren voor hamsters.

De bestelling was prachtig en veilig verpakt. Dankjewel!
Een vrouwtjeshamster (knaagdier)

Antwoord DRD Knaagdierwinkel

Bedankt voor je feedback en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat je een aantal leuke accessoires hebt gevonden! Wat betreft je zorgen over de huisjes en verblijven: wij kunnen je geruststellen dat al onze producten voldoen aan de Nederlandse dierenwelzijnsnormen. Alle artikelen zijn 100% veilig voor knaagdieren en zijn gemaakt van materialen die geschikt zijn voor de dieren. Daar zien wij ook persoonlijk op toe. Over het “zachte hout” dat je noemt: de huisjes worden uitsluitend vervaardigd van houtsoorten die veilig en geschikt zijn voor knaagdieren. We vinden het altijd fijn om van klanten te horen waar ze op letten, want zo kunnen we ons assortiment en advies blijven verbeteren. Mocht je nog specifieke vragen hebben over een product, dan helpen we je graag verder. Laat ons gerust weten over welk product je eventuele twijfels hebt!

Geantwoord op

Petra

Onze vachtige vriend is erg enthousiast over de inhoud van het pakket, kwaliteit en inhoud. En als baasje zijn we dan weer blij met de keuze, de goede afhandeling van de bestelling en de snelle levering.

Konijn
Jazeker, het pakketje was keurig verzorgd!

Remco Wildhagen

Desde luego

Niki

Super. Snelle levering en mooie producten

Wie is uw pluizige metgezel? Een knaagdier of konijn?
Drie hamsters, twee roborovski’s (knabbel en babbel) en een goudhamster (MC Hamster)
Zeker! Komt altijd goed aan en alles is nog heel

Annoniem

Nomaal

anonymous

Het is de beste webshop, veel en kloppende informatie per product. Snelle bezorging. Heel groot assortiment.

Muis, ratjes en hamster
Zeker

Hamster

SterSterSterSterLege ster

Leuke online shop, ik bestel graag de snuffelboxen zodat mijn diertjes nieuwe dingen leren kennen. De levering is snel en het wordt goed ingepakt.

Super leuk! Zeker met het losse hooi en kruiden wat erin zit vinden mijn cavia’s leuk
2 cavia’s

Linda Bovekerk

Super!

2 konijnen
Zag er goed uit!

Marinke Voortman

Super! Want is een fijne webshop en heel overzichtelijk ook goeie service. Voor vragen zijn ze ook heel snel met antwoorden. Onze hamster heeft veel plezier van alle producten. Met al ben ik heel tevreden over alles.

Knaagdier. Syrische hamster
Zekers! Want er zat zelfs een verrassing bij in.

Maria

Heel goed,zeker voor herhaling vatbaar.

Syrische hamster
Het zat heel goed verpakt.

DRD Knaagdierwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DRD Knaagdierwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 15 oktober 2019

DRD Knaagdierwinkel

Welkom in de wondere wereld van DRD Knaagdierwinkel®! Sinds 2011 zijn wij dé toonaangevende winkel voor de meest veeleisende knaagdieren. Of je nu een muis, hamster, gerbil, rat, cavia, konijn of chinchilla hebt, bij ons vind je alles wat je harige vriend nodig heeft - en dat zonder gedoe! We hebben meer dan 1500 knaagwaardige artikelen waaruit je kunt kiezen. Van voer tot speelgoed, van knusse huisjes tot knabbelbaar bodembedekking, en zelfs loopradjes die je knaagdier in topvorm houden. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van jouw knaagdier, zodat jij optimaal kunt profiteren van alle voordelen. Bij ons is het altijd feest, 24/7, voor elke knabbelaar! Dus waar wacht je nog op? Neem een kijkje in onze webshop en laat je knaagdierenhart sneller kloppen. Bij DRD Knaagdierwinkel® staat jouw pluizige maatje altijd op de eerste plaats! 🙌

De Lavalstraat 5

7903BC Hoogeveen

Landman

Altijd prima service 🤗

Knaagdier cavia
Zeker 🙃

Elien Van Autreve (VZW Opvang Knaagje)

Heel goed! Een topwinkel! 🤩

Hamstertjes en konijntjes
Zeker en vast! ❤️

Marie

SterSterSterLege sterLege ster

De bestelling was prachtig en veilig verpakt. Dankjewel!
Een vrouwtjeshamster (knaagdier)

Antwoord DRD Knaagdierwinkel

Geantwoord op

Petra

Konijn
Jazeker, het pakketje was keurig verzorgd!

Remco Wildhagen

2 konijnen
Zag er goed uit!

Marinke Voortman

Knaagdier. Syrische hamster
Zekers! Want er zat zelfs een verrassing bij in.

Maria

Heel goed,zeker voor herhaling vatbaar.

Syrische hamster
Het zat heel goed verpakt.

DRD Knaagdierwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10