Jans
Leuk dingen voor knaagdieren
- Heeft uw Personal Shopper een meesterwerk van inpakvaardigheden gecreëerd voor uw bestelling? 🎁🐹
- Netjes ingepakt
- Wie is uw pluizige metgezel? Een knaagdier of konijn?
- Voor mijn lieve konijn
Good
Heel goed
Perfect. Goede snelle levering.
Makkelijk
Het was een goede ervaring net als de vorige keren dat ik bij jullie heb besteld
helemaal top!
Altijd goed 👍
Snelle levering. Alleen telefonisch niet te bereiken en ook het emailadres klopte niet. Dus klantenservice niet goed.
Ik ben ontzettend tevreden over de producten! Ik bestel altijd graag op deze website omdat je krijgt bijvoorbeeld veel oogst voor je geld. Dus het is je geld ook heel erg waard! De producten zijn ook altijd goed en je hebt super leuke dingen van bakjes tot aan huisjes toe!
Mijn knaagtastische avontuur met jullie prachtig roosje mijn konijn vond de paardebloem erg lekker zal zeker bij jullie vaker komen knagen
Wauw 1 woord Wauw ! Wat hebben jullie veel spullen voor onze diertjes en wat zijn jullie aardig. Jullie leveren de bestellingen ook snel. Dank jullie wel. Tot snel weer!😁
Einfach Super
Knaagtastisch
DRD Knaagdierwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DRD Knaagdierwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
DRD Knaagdierwinkel
De Lavalstraat 5
7903BC Hoogeveen
Good
Heel goed
Perfect. Goede snelle levering.
Makkelijk
helemaal top!