Jans

Leuk dingen voor knaagdieren

Heeft uw Personal Shopper een meesterwerk van inpakvaardigheden gecreëerd voor uw bestelling? 🎁🐹
Netjes ingepakt

Cavia's

Stefan

Knaagdieren hamsters en dikstaart gerbils

Soraja temmink

Perfect. Goede snelle levering.

Yep, was goed ingepakt 🎁
Wie is uw pluizige metgezel? Een knaagdier of konijn?
Cavia’s Nugget, Toffee en Mallow

Makkelijk

Ja!

Sandy van Veen

Het was een goede ervaring net als de vorige keren dat ik bij jullie heb besteld

Een hamster

Altijd goed 👍

Chinchillas
👍

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Snelle levering. Alleen telefonisch niet te bereiken en ook het emailadres klopte niet. Dus klantenservice niet goed.

Nee, alleen een los papier in de doos.hamster

Antwoord DRD Knaagdierwinkel

Wat jammer om te horen dat uw ervaring met onze service niet naar wens was. We doen ons best om elke bestelling met zorg te verpakken, zodat uw knaagdiertje er blij van wordt. Tegelijkertijd proberen we ook onze ecologische pootafdruk zo klein mogelijk te houden. Daarom gebruiken we bewust zo min mogelijk – en alleen waar nodig – opvulmateriaal, om verspilling tegen te gaan. We begrijpen dat dit soms minder ‘feestelijk’ kan ogen, maar we hopen dat u onze keuze voor een duurzamere aanpak kunt waarderen. Wat betreft onze klantenservice: het klopt dat wij geen telefonische ondersteuning bieden. Wel zijn wij goed bereikbaar via e-mail, ons contactformulier op de website en via social media (Facebook & Instagram). We helpen u daar graag verder. Mocht er iets mis zijn gegaan met uw bestelling of wilt u iets met ons delen, dan horen we dat graag via onze contactpagina. Samen komen we er altijd uit! Met vriendelijke groet, Team DRD Knaagdierwinkel 🐹🌿

Geantwoord op

Julaisa

Ik ben ontzettend tevreden over de producten! Ik bestel altijd graag op deze website omdat je krijgt bijvoorbeeld veel oogst voor je geld. Dus het is je geld ook heel erg waard! De producten zijn ook altijd goed en je hebt super leuke dingen van bakjes tot aan huisjes toe!

Als ik bestek bij deze website dan komt mij pakket altijd super goed aan er zit nooit geen deukje in!
Mijn pluizige metgezel is een hamstertje

Sorry maar dat weet ik niet meer

Mijn knaagtastische avontuur met jullie prachtig roosje mijn konijn vond de paardebloem erg lekker zal zeker bij jullie vaker komen knagen

Het was perfectkonijkk
Konijn ze heet roosje ze is 5 jaar

Krystel

Wauw 1 woord Wauw ! Wat hebben jullie veel spullen voor onze diertjes en wat zijn jullie aardig. Jullie leveren de bestellingen ook snel. Dank jullie wel. Tot snel weer!😁

Een grote goudhamster 🐭

Es war ALLES ganz toll verpackt

Sanne

Knaagtastisch

5 cavias

DRD Knaagdierwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DRD Knaagdierwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 15 oktober 2019

DRD Knaagdierwinkel

Welkom in de wondere wereld van DRD Knaagdierwinkel®! Sinds 2011 zijn wij dé toonaangevende winkel voor de meest veeleisende knaagdieren. Of je nu een muis, hamster, gerbil, rat, cavia, konijn of chinchilla hebt, bij ons vind je alles wat je harige vriend nodig heeft - en dat zonder gedoe! We hebben meer dan 1500 knaagwaardige artikelen waaruit je kunt kiezen. Van voer tot speelgoed, van knusse huisjes tot knabbelbaar bodembedekking, en zelfs loopradjes die je knaagdier in topvorm houden. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van jouw knaagdier, zodat jij optimaal kunt profiteren van alle voordelen. Bij ons is het altijd feest, 24/7, voor elke knabbelaar! Dus waar wacht je nog op? Neem een kijkje in onze webshop en laat je knaagdierenhart sneller kloppen. Bij DRD Knaagdierwinkel® staat jouw pluizige maatje altijd op de eerste plaats! 🙌

De Lavalstraat 5

Cavia's

Stefan

Knaagdieren hamsters en dikstaart gerbils

Soraja temmink

Perfect. Goede snelle levering.

Yep, was goed ingepakt 🎁
Wie is uw pluizige metgezel? Een knaagdier of konijn?
Cavia’s Nugget, Toffee en Mallow

Makkelijk

Ja!