Kim Jongeneelen
Snelle verzending
Overzichtelijke site, betrouwbare levering, goed assortiment.
Altijd tevreden over de snelheid van verzenden en als er een keer kontakt met de klantenservice is gaat dit ook vriendelijk. Alleen deze keer meerdere artikelen niet op voorraad helaas.
Altijd een goed assortiment en snel geleverd. Ik bestel hier mijn bodembedekking omdat deze beter geur opneemt dan alternatieven uit de winkel.
Er is altijd veel op voorraad! En eigenlijk ook wel altijd alles wat ik nodig heb! Alleen zou t fijn zijn als je boven een X bedrag besteld dat er gratis verzenden zou zijn.
Bezorgen snel, uitgebreid assortiment, goede service. Wat kan beter; meer specifiek assortiment voor tamme ratjes
Altijd mooi verzorgd
Ruime keuze,en razendsnelle levering.
Ruime assortiment
Heel snelle verzending, veilig ingepakt, bestellig was zeer gemakkelijk om te plaatsen!
Snelle levering, overzichtelijke site
Super snel
alles was prima
Snel geleverd en netjes ingepakt
Snel geleverd, breed assortiment, goed verpakt.
DRD Knaagdierwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DRD Knaagdierwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
DRD Knaagdierwinkel
De Lavalstraat 5
7903BC Hoogeveen
Snelle verzending
Overzichtelijke site, betrouwbare levering, goed assortiment.
Altijd mooi verzorgd
Ruime keuze,en razendsnelle levering.
Ruime assortiment
Snelle levering, overzichtelijke site
Super snel
alles was prima
Snel geleverd en netjes ingepakt
Snel geleverd, breed assortiment, goed verpakt.
DRD Knaagdierwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
DRD Knaagdierwinkel