D. Schraven te Rotterdam
Super.
- Heeft uw Personal Shopper een meesterwerk van inpakvaardigheden gecreëerd voor uw bestelling? 🎁🐹
- Ziet er altijd vakundig uit
- Wie is uw pluizige metgezel? Een knaagdier of konijn?
- Knaagdier
Super.
Erg fijn! Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling en alles ziet er zoals altijd netjes uit! 🥰
Erg fijn, mooie spullen, goed ingepakt en we zijn er super blij mee. Hamstertastisch 👍🏻
Top!
Zeer snel ingepakt en geleverd wat enorm fijn was! Artikel ziet er ook nog eens goed uit!
Zoals altijd netjes verpakt en snel verzonden!
Heel goed zoals altijd. Ik ben al 10 jaar klant!
Super, veel keus en de konijntjes vinden alles lekker.
Sehr gut!
Gewoon prima
Zeer tevreden over mijn bestelling. Dit is mijn vaste webshop voor mijn knaagdieren. Groot assortiment en alles voor mijn chinchilla’s is hier te vinden.
Alles wat ik heb gekocht via DRD knaagdierwinkel is precies wat ik had verwacht! Het is allemaal in goede staat en de verzending is uitstekend snel. Mijn hamster is ook erg blij met alles 😊
Zoals altijd uitstekend. Duidelijke site en snelle levering. En leuke producten
Super!
DRD Knaagdierwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DRD Knaagdierwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
DRD Knaagdierwinkel
De Lavalstraat 5
7903BC Hoogeveen
Top!
Zoals altijd netjes verpakt en snel verzonden!
Heel goed zoals altijd. Ik ben al 10 jaar klant!
Super, veel keus en de konijntjes vinden alles lekker.
Sehr gut!
Gewoon prima