Eefje
Uitstekend zoals altijd
- Heeft uw Personal Shopper een meesterwerk van inpakvaardigheden gecreëerd voor uw bestelling? 🎁🐹
- Dat was prima in orde!
- Wie is uw pluizige metgezel? Een knaagdier of konijn?
- Syrische Hamster
Helemaal top!
Drd knaagdierwinkel is een super winkel voor alle spullen voor mijn hamster. Het wordt altijd snel bezorgd en de kwaliteit is goed.
Ik bestel al jaren voor mijn chinchilla's bij DRD. Nette en goede bezorging en de enige die een ruim assortiment heeft.
Zeer goed
Groot assortiment, duidelijke uitleg. Wij hebben sinds kort een hamster en heb alles kunnen vinden op de website. Hartstikke fijn.
Uitstekend!
Heel goed. Vlotte bestelling en levering.
Doe er altijd met veel plezier mijn bestelling.
Très bon site où j'ai trouvé plein d'accessoires pour mes cochons d'inde à un prix raisonnable. Vite livrés !
Hab das Graslabyrinth groß für meine Zwei Zwergwidder gekauft und sind damit richtig beschäftig was das durchlaufen und anknabbern angeht das Labyrinth ist wie beschrieben und kann nach lust und bedarf auch anderst zusammen gesteckt werden
Hele goede ervaring! Kwaliteit van de producten is uitstekend. De gratis items waren een leuke toevoeging! Alles is ontzettend snel bezorgd en met zorg ingepakt! Een item met een mankement ontvangen maar dit heeft de klantenservice ontzettend netjes opgelost! Na een dag al een vervangend item ontvangen die ze eerst grondig geïnspecteerd hebben.
Goede kwaliteit producten en snelle levering
Prima!
DRD Knaagdierwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DRD Knaagdierwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
DRD Knaagdierwinkel
De Lavalstraat 5
7903BC Hoogeveen
Helemaal top!
Uitstekend!
Heel goed. Vlotte bestelling en levering.
Doe er altijd met veel plezier mijn bestelling.
Goede kwaliteit producten en snelle levering
Prima!