Demi
Snelle bestelling en veel keuze voor verschillende knaagdieren
De magnetische drinkfleshouder is niet stevig genoeg. De magneten zijn niet sterk. Mijn hamster klimt er op of duwt er tegenaan en dan valt de houder van de glazen wand af. Hij knaagt ook aan het rubber van de houder. Een grote dure miskoop dus die ik niet mag retourneren. Echt balen.
Teleur stelllend
Altijd snelle verzending, ruime keuze, goede prijzen en goed verpakt. Helemaal niets op aan te merken.
Fantastisch assortiment en snelle levering. Top!
Erg duur. 5 euro voor een klein zakje kartonscheursels/katoen.
Heel blij met aankoop. Goede kwaliteit. Snel geleverd. Top
Alles loopt vlot met de webwinkel
Perfect! Snelle verzending ook.
Bedroevend
Top
Ik kan deze webshop zeker aanraden. Goed assortiment met goede prijzen, levering is ook altijd vlot. Nog nooit problemen mee gehad.
Erg fijn.
DRD Knaagdierwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DRD Knaagdierwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
DRD Knaagdierwinkel
De Lavalstraat 5
7903BC Hoogeveen
Teleur stelllend
Fantastisch assortiment en snelle levering. Top!
Erg duur. 5 euro voor een klein zakje kartonscheursels/katoen.
Heel blij met aankoop. Goede kwaliteit. Snel geleverd. Top
Alles loopt vlot met de webwinkel
Perfect! Snelle verzending ook.
Bedroevend
Top