Zijlstra
Is uitstekend
98% beveelt Douglas Houtbouw & Tuinhuis Fabriek aan!
98% beveelt Douglas Houtbouw & Tuinhuis Fabriek aan!
Is uitstekend
Op maat gemaakte pergola van ca 6x4 meter kwam ruim binnen de gestelde levertijd binnen. Alles prima verpakt en gebundeld. Beschrijving van de constructie was duidelijk door middel van een exploded view tekening. Onderdelen allemaal volgens tekening genummerd. Alles paste perfect en de hoofdconstructie stond binnen 2,5 uur. We hadden bepaalde tussenstukken niet besteld maar die zijn toch geleverd.
Alles goed verlopen
goede service en kwalitatief goed bouwpakket
Erg goed
Prettig, deskundige mensen en alles naar afspraak uitgevoerd.
Een prachtige kaploods , het pakket paste precies in elkaar.
Was opzich prima, jammer dat we niet keuze hebben gekregen in welke deurhoogtes er mogelijk waren, nu zit er een deur in de schuur die te laag is om onderdoor te lopen. Op een belletje daarover wat onverschillige reactie gekregen.
Snel een offerte ontvangen en na akkoord een mooi stukje vakwerk geplaatst.
super fijne mensen met goede en duidelijke informatie. de poeren zetten en levering eikenhouten palen daarna is allemaal zeer naar tevredenheid verlopen. we hebben het bouwpakket zelf in elkaar gezet wel met behulp van een heft lift, die je overigens makkelijk kan huren bij Boels. De bijgeleverde handleiding is prima!
Fijn bedrijf, goede uitleg over de producten, super goed geluisterd naar onze wensen heel fijn geholpen.
Hele goed ervaring - duidelijke communicatie en afspraak=afspraak
prima en vlot geleverd! Helder en transparant in afhandeling!
kwaliteit, service en gezond commercieel
Zeer net contact, vriendelijk en meedenkend. Vooral t laatste is n pre! Er word geluisterd naar de klant. We hadden zelf al een volledig eigen ontwerp, maar toch is er pro-actief meegedacht zo dat het eind resultaat geen 9 maar n 10 geworden is.
Douglas Houtbouw & Tuinhuis Fabriek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Douglas Houtbouw & Tuinhuis Fabriek heeft de volgende resultaten bereikt:
Douglas Houtbouw & Tuinhuis Fabriek
Fahrenheitstraat 6 A
7461 JA Rijssen
Alles goed verlopen
goede service en kwalitatief goed bouwpakket
Erg goed
Prettig, deskundige mensen en alles naar afspraak uitgevoerd.
Een prachtige kaploods , het pakket paste precies in elkaar.
Snel een offerte ontvangen en na akkoord een mooi stukje vakwerk geplaatst.
Hele goed ervaring - duidelijke communicatie en afspraak=afspraak
prima en vlot geleverd! Helder en transparant in afhandeling!
kwaliteit, service en gezond commercieel
Douglas Houtbouw & Tuinhuis Fabriek heeft de volgende resultaten bereikt: