9.2 /10

checkbox98% beveelt Douglas Houtbouw & Tuinhuis Fabriek aan!

SterSterSterSterLege ster

Classic Car Support

Super kwaliteit tegen een zeer nette prijs!

Hendriks Bestratingen , Jan Hendriks

super tevreden met de geleverde materialen , het plaatsen was dan ook gemakkelijk te doen , verbindingen pasten dan ook perfect.

F.Marsman

Prima ervaring, uitstekende service!

Sebastiaan Bakker

Vorige week een overkapping laten plaatsen door tuinhuis fabriek ben echt dik tevreden zeer netjes afgeleverd 🤩 en aardig personeel mvg Sebastiaan bakker

Adriaan van der Schans

SterSterSterLege sterLege ster

Onze ervaring was veelbelovend ,maar viel heel erg tegen .Het hout was erg ruw tot zeer ruw ,veel zwarte vlekken erin en ook wat open knoesten tegen plafond zodat je zo de isolatie zag zitten …Ik ben zelf timmerman geweest maar nu te oud om het zelf in elkaar te zetten ,dus het laten doen ,vond het wel erg prijzig bijna 6000 euro zonder vrachtkosten .met 3 man van 7 tot 4 uur pittig aan de prijs …We hadden ook nog een garage in de planning ,maar daar zien we nu vanaf ..

Jannie en Wim Luiten

We hebben 2 prachtige schuren en zijn zeer tevreden over vooraf de adviezen op locatie Rijssen door Wim Crum . Daarna alles perfect geregeld en service tijdens de bouw . Alles past precies en voldoet aan waar wij op hoopten

Ruiterman

SterSterSterLege sterLege ster

Goed begin, stroef vervolg.

Gerwin

Ik ben erg goed geholpen door Tuinhuis Fabriek, ik wilde alleen de constructie bestellen en dat was geen probleem. De verbindingen waren top! de maatvoering sloot perfect aan en het geheel kon ik perfect aftimmeren!

Ton Zuidervaart

Fantastisch!

B Zoetbrood

De geleverde houten constructie paste perfect er is voldoende materiaal en schroeven meegeleverd om alles samen te bouwen.

Andre Peperkamp

Wat een geweldig bedrijf is dit. Al eerder gemeld dat ik nog geen bedrijf ben tegengekomen met zo een mooie bouw van in mijn geval schuur/serre. Een prachtig robuuste bouw met mooie pen en gat verbinding. In Rijssen destijds alles besproken met Wim Crum een verkoper die echt met je mee denkt en niets vergeet. Ik heb deze bouw van 4 X 13 meter ook door het bedrijf laten plaatsen. Afgelopen week een topteam aan het werk gezien. Een geoliede machine die in anderhalve dag een prachtig eindproduct heeft neergezet. Wat een feestje om te zien hoe deze jongens op elkaar zijn ingespeeld. Nogmaals bedankt iedereen van Tuinhuisfabriek Rijssen en montagebedrijf Crum voor alle goede zorgen. We gaan hier heel veel plezier van krijgen. Ik krijg er niet voor betaald hoor 😉😉😉maar wil onderstaande toch nog even kwijt….. Zoek je een tuinhuis, serre, schuur op maat of wat dan ook. Ga naar dit bedrijf, alles is mogelijk en loop net al wij met een tevreden gevoel naar buiten.

René Burema

Ik heb 2 constructies laten fabriceren. Een schuur en een serre. Ik ben perfect geholpen door Wim Crum en zijn collega’s.

Ignaz Worm

Hoge kwaliteit en goede ondersteuning

Ronald

Goede service en kwaliteit

Suzanne

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wij ontvingen een factuur met het verzoek om deze binnen twee dagen te voldoen. Tot onze verbazing betreft deze factuur een bedrag voor een offerte die we enkel heb opgevraagd, zonder dat we hierop akkoord heb gegeven of enige opdracht tot levering of uitvoering heb verstrekt. Wij werden ook meerdere malen gebeld door dit bedrijf en onder druk gezet, wat een vreemde manier van zaken doen! Pas op!!

Antwoord Douglas Houtbouw & Tuinhuis Fabriek

Hoi Suzanne, kun je contact met ons opnemen! Wij kunnen geen offerte of factuur onder jouw naam vinden.

Geantwoord op

Douglas Houtbouw & Tuinhuis Fabriek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Douglas Houtbouw & Tuinhuis Fabriek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 27 januari 2015

Douglas Houtbouw & Tuinhuis Fabriek

Kiest u voor Douglas Houtbouw, dan kiest u voor zorgeloos genieten. Door de jarenlange ervaring en kennis, zijn de mogelijkheden ongekend. Douglas Houtbouw neemt u alle zorgen uit handen door de werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren.

Fahrenheitstraat 6 A

7461 JA Rijssen

SterSterSterSterLege ster

Classic Car Support

Super kwaliteit tegen een zeer nette prijs!

Hendriks Bestratingen , Jan Hendriks

F.Marsman

Prima ervaring, uitstekende service!

Sebastiaan Bakker

Adriaan van der Schans

Jannie en Wim Luiten

Ruiterman

SterSterSterLege sterLege ster

Goed begin, stroef vervolg.

Gerwin

Ton Zuidervaart