Alice
- Sterke punten
- Keuze
Goed. Duidelijk in assortiment, maten en levertijden.
Goede ervaring met het bestelproces en ze dachten mee met de juiste maat. Alleen omdat een van de artikelen niet op voorraad was bleef het even wat langer stil tussen het bestelmoment en moment van leveren. Daarom zelf contact gezocht en ze hebben mij vriendelijk te woord gestaan en de situatie/verwachtingen gedeeld. Dat was geruststellen.
Vriendelijk en denken met je mee
Minder goed. Communicatie is beperkt. Via email wel zelfde dag nog reactie, maar telefonisch niet bereikbaar. Kreeg telkens de voicemail. Daarnaast staat niet duidelijk bij elk artikel aangegeven of het wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd dan is. Artikelen die ik wilde bestellen waren niet op voorraad. Wel bijzonder dat precies die artikelen allemaal niet op voorraad zijn. Kreeg na bestelling wel vrij snel een email dat het niet op voorraad is, en wat de verwachte levertijd was. Dat is netjes. Maar als al duidelijk is dat product snel verkocht wordt, zorg dan dat je veel inkoopt. Daarnaast staat op site aangegeven dat retourneren gratis is. Staat wel een sterretje bij, maar nergens duidelijk uitgelegd wat dat sterretje betekend. Op de pagina van retouneren staat vervolgens dat de kosten voor je zelf zijn. Wanneer is het dan gratis? Niet eerlijk mijns inziens. Daarnaast een mail gestuurd met een vraag over afmetingen van een pet. Krijg wel reactie, maar niet duidelijk de afmetingen van de pet waar ik naar vraag. Alleen reactie dat de pet groter is dan die wat ik thuis heb. Maar daar kan ik niks mee. Wil niet weer het risico lopen dat ik iets moet retourneren, gezien kosten voor eigen rekening zijn.
Bestellen ging makkelijk en snel, goede voorbeelden op de site
Super positief over alles!!
Dinsdagavond besteld met de notitie dat ik de tutu al snel wilde gebruiken. Donderdagochtend was deze al binnen, helemaal super! Goede kwaliteit en fijne service.
Goeie eerste ervaring gehad
Fijne ervaring!
Zeer fijn, mijn bestelling was eerst niet voorradig en hadden dan alternatieven aangeboden, maar uiteindelijk is de oorspronkelijke toch toegekomen. Dus superblij.
Top ervaring
Zeer prettig
Ik had een leuk jurkje besteld na een paar dagen dacht ik, laat ik even mailen waaar het blijft. Toen kreeg ik helaas na een week na de bestelling te horen dat de jurk niet leverbaar is. Uiteindelijk toch een andere leuk setje uitgekozen en mijn dochter is er super blij mee.
Super
Dottig.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dottig.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijk en denken met je mee
Bestellen ging makkelijk en snel, goede voorbeelden op de site
Super positief over alles!!
Goeie eerste ervaring gehad
Fijne ervaring!