9 /10

checkbox95% beveelt Dottig.com aan!

Breedijk

SterSterSterHalve sterLege ster

Heb nog steeds geen geld terug gehad terug gestuurd met DHL omdernr. Jvglotc0090969146 graag een reactie

Antwoord Dottig.com

Beste Gerda, Wij zien dat jij een review hebt achtergelaten omdat het geld nog niet terug gestort zou zijn. Wat jammer dat je ons daar niet over belt of een mail stuurt. Wij hebben het nagekeken en gezien dat jij op 6 juni een retourpakket hebt ingeleverd. Dat betekent nog niet dat wij dat pakket een dag later in ons bezit hebben. Wij hebben dat pakket op vrijdag 13 juni in ons bezit gekregen. Dat was afgelopen vrijdag. Dat kun je ook zien via de track en trace. In het weekend werken wij niet. Wij hebben wettelijk 14 dagen de tijd dat wij een retour verwerken nadat het in ons bezit is. Dus dat zou tot 27 juni zijn. Normaal gesproken zijn wij eerder. Dus het klopt dat jij je geld nog niet terug hebt. Misschien kun jij de review herzien? En een goede beoordeling er van maken? Gebeurtenissen 13 juni 2025 om 09:00:30 Zending is teruggestuurd naar de afzender 11 juni 2025 om 10:23:09 Zending gearriveerd bij inkomend depot Dottige groeten, Dottig.com

Ermelinda

SterSterLege sterLege sterLege ster

Romper niet beschikbaar, was een teleurstelling. Jammer genoeg niet echt een goede kwaliteit van de kledij.

Houden je goed op de hoogte via mail. Reageren snel.

Antwoord Dottig.com

Beste klant, Wij hebben aangegeven dat de romper in de bestelde maat op het moment helaas niet op voorraad was. Niets is zo moeilijk om de voorraad op peil te houden. Annuleren of wachten tot de rompers weer binnen kwamen, was een optie. Maar wij mochten op een shirt bedrukken. Je hebt het goedkoopste verjaardagsetje uitgekozen, alle waarde naar zijn geld natuurlijk. Wij hebben hier nog nooit kwaliteits klachten over gehad, maar wij zullen het in de gaten houden. Dottige groetjes, Dottig.com

Van Munster

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

ZEER SLECHT! Leveren kapotte schoenen. Na 2 maanden eindelijk reactie. De oplossing zelf naar de schoenmaker. SCHANDALIG!

Koop hier niks. Halve ster is nog teveel.

Antwoord Dottig.com

Beste klant, je hebt gelijk dat wij niet adequaat hebben gereageerd. Dat had sneller gekund en gaan wij ook zeker verbeteren. Je hebt schoenen geleverd gekregen en deze zijn gedragen. Na een tijdje meld jij de klacht dat het pinnetje uit de gesp is. Dit is een klacht die wij nog nooit eerder hebben gehad, dus wij moesten even nadenken hoe wij dit gingen oplossen. Als de schoenen ongedragen zouden zijn, konden wij nieuwe sturen, maar gebruikte schoenen kunnen wij ook niets mee. Het blijft echter onze plicht om het op te lossen en dat hebben wij ook gedaan. De leverancier heeft een nieuwe gesp aan jou opgestuurd en wij vergoeden de schoenmakers kosten. Dan kunnen de schoenen weer gedragen worden. Maar kennelijk had je nieuwe schoenen verwacht en reageer je daarom nu heel boos? Dottige groetjes, Dottig.com

Michelle

Jammer...

Antwoord Dottig.com

Beste klant, Er wordt een bestelling geplaatst op 8 mei. Wij geven aan dat sommige items niet op voorraad zijn en vragen wanneer het uiterlijk nodig is. Wij krijgen daar op 16 mei (8 dagen later) einde middag antwoord op. Wij reageren meteen op maandag 19 mei (in het weekend werken wij niet) dat wij dat niet gaan halen voor donderdag en vragen wat u wilt. Annuleren of alleen toch de sokken opsturen? Vervolgens krijgen wij daar ook geen antwoord op. Nu is het aan ons wat te doen. Niet opsturen van beschikbare items worden klanten soms ook niet blij van, dus wij besluiten om het op te sturen. Helaas is het net te laat geleverd (voor ons ook overmacht met de vervoerders) waardoor u nu witte sokken in uw bezit heeft van 6,95 waarover u nu teleurgesteld bent. Wij vinden het ook heel jammer dat de communicatie niet sneller is verlopen, maar in dit geval lag dat niet aan onze kant... Dottige groeten, Dottig.com

Rebecca

Snelle en goede levering

Snelle service

M. De Smet

Zeer snel en correct

Bieden alternatieven aan indien product niet meer voorradig is. Vlotte communicatie

Puts

SterSterSterSterLege ster

Perfecte verjaardagskroon

Exact zoals beschreven Snelle levering

Bianca Willems

Snelle levering en topservice

Denken mee als de maat er niet is want dan een goed alteris.

Privé bestelling

Alles prima verlopen.

Snelle levering, beantwoorden snel mails.

Boonstra

SterSterSterLege sterLege ster

Prima communicatie

Snelle reactie op klantenservice.

karine van puyvelde

vluge en mooie levering

vluge levering

A.y

Super snelle service

Goeie kwaliteit!

Geweldig setje besteld & raamstickers

Er ging iets mis vanuit beide kanten en dit is snel en netjes gecommuniceerd en opgelost

Mandy

Goed contact

Goed contact, denkt mee met de klant.

Dottig.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dottig.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 28 november 2013

Dottig.com

Ruim 14 jaar specialist in Feestkleding en voor meisjes en jongens. Wij houden de laatste trends in de gaten en ontwerpen en bedrukken eigen producten. Bij ons slaag je voor een verjaardag, bruiloft, communie, of gewoon een leuke feestjurk met bijpassende schoenen, haaraccessoires, versiering. Bestel ook meteen een leuk shirt of jurk die jouw kind iedere dag met plezier draag. Prachtige kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Niet goed = geld terug Gratis retourneren* zie de voorwaarden. Bij Dottig.com slaag je altijd voor iets leuks!

Pieter Zeemanweg 146

3316 GZ Dordrecht

Breedijk

Ermelinda

SterSterLege sterLege sterLege ster

Houden je goed op de hoogte via mail. Reageren snel.

Van Munster

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Koop hier niks. Halve ster is nog teveel.

Michelle

Perfecte verjaardagskroon

Exact zoals beschreven Snelle levering

Bianca Willems

Snelle levering en topservice

Denken mee als de maat er niet is want dan een goed alteris.

Privé bestelling

Alles prima verlopen.

Snelle levering, beantwoorden snel mails.

Boonstra

SterSterSterLege sterLege ster

Prima communicatie

Snelle reactie op klantenservice.

karine van puyvelde

vluge en mooie levering

vluge levering

A.y

Super snelle service

Goeie kwaliteit!

Mandy

Goed contact

Goed contact, denkt mee met de klant.

Dottig.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10