Marco Borgonjen
super snel en correct geregeld
Prettig en service - gericht. Wekt vertrouwen
Vriendelijk en snel geholpen.
Prima service!
Vriendelijk, adequaat, meedenkend. Top 👍
keurige dorpsgarage ,schoon met goede vakmensen, korte lijnen als je nog een vraag hebt. een dorpsgarage zo als het moet zijn. ben zeer tevreden.
Vriendelijk ontvangst en de kleine beurt/bandenwissel was snel gerealiseerd.
niks op aan te merken
Prima ontvangst en uitstekend geholpen!
Prima geholpen en alles in overleg
Je zegt wat je doet. En dan doe je wat je zegt. Ik ben altijd tevreden met jullie
Nette afhandeling van de gemaakte afspraak en goede afstemming over de werkzaamheden voordat deze uitgevoerd werden.
Betrouwbaar,vriendelijk,beleefd,meedenkend,fijn dat er altijd wordt overlegt over de kosten.
Jullie zijn flexibel dat ik de auto wat later in de ochtend bracht door onverwachte omstandigheden. Ben goed en tijdig geinformeerd omtrent grote beurt en extra's dat nodig was en direct in orde werd gemaakt. De auto was mooi gewassen en fijn dat ik de auto ook na sluitingstijd kon ophalen en jullie een leenfiets ter beschikking hadden! TOP!! De auto nu met 4 nieuwe banden, rijdt weer super en gesmeerd!
De Dorpsgarage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Dorpsgarage heeft de volgende resultaten bereikt:
super snel en correct geregeld
Prettig en service - gericht. Wekt vertrouwen
Vriendelijk en snel geholpen.
Prima service!
Vriendelijk, adequaat, meedenkend. Top 👍
Vriendelijk ontvangst en de kleine beurt/bandenwissel was snel gerealiseerd.
niks op aan te merken
Prima ontvangst en uitstekend geholpen!
Prima geholpen en alles in overleg
De Dorpsgarage heeft de volgende resultaten bereikt: