Wim van Kessel
- Product of service:
- Verkochte auto
Opdracht keurig uitgevoerd.
Vriendelijk en zorgvuldig
We worden altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Er wordt meegedacht en ze rekenen eerlijke prijzen.
Prima service, meedenkend wat fijn is.
hoewel ik het niet overal mee eens was,vond ik wel dat Uw mensen mij vriendelijk te woord stonden.
Snelle en goede service voor een betaalbare prijs
Top, goed contact
Topservice! #Loenen
Met de apk keuring hielp u ons uit de brand
Zeer vriendelijk en behulpzaam bedrijf. Staan meteen voor je klaar en denken met je mee
Goed en netjes geholpen en goed voorzien van informatie.
Prettig geholpen en een prima service
informatief, eerlijk
Zeer tevreden! Zeer goed, snel en efficiënt geholpen. Ik had zelf geen afspraak gemaakt en ik kon mij ook voorstellen dat jullie te druk waren om te helpen. Toch vonden jullie de tijd, ondanks geen afspraak, waarvoor mijn dank groot was (want ik heb de auto vaak nodig) Dank nogmaals!
De Dorpsgarage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Dorpsgarage heeft de volgende resultaten bereikt:
Opdracht keurig uitgevoerd.
Vriendelijk en zorgvuldig
Prima service, meedenkend wat fijn is.
Snelle en goede service voor een betaalbare prijs
Top, goed contact
Topservice! #Loenen
Met de apk keuring hielp u ons uit de brand
Goed en netjes geholpen en goed voorzien van informatie.
Prettig geholpen en een prima service
informatief, eerlijk