Brenda
Jullie houden de mensen netjes op de hoogte als er wat mankeeet aan de auto Omdat er een prijs was afgesproken hielden jullie daar ook netjes aan terwijl die iets hoger uitviel. Al met al een topgarage!!
Super open en attent meedenkend zijn jullie
Professioneel, betrouwbaar en vriendelijk.
Buitengewoon plezierige en deskundige hulp.
Er wordt vlot gewerkt en goed gecommuniceerd over de voortgang.
Gewoon een goede garage.
Hele, prettige persoonlijke benadering van de klanten. Liet mijn autosleutels achter en medewerker vroeg of ik mijn huissleutel niet nodig had. Echt super
Jullie werken met een leuk team die klaarstaan. Kennis en kundig zijn. En altijd bereid zijn om mee te denken. En altijd in voor een grap en een grol
Perfecte service!
Eerlijk advies, fijne ondersteuning en betrokkenheid, en jullie denken met de klant mee.
jullie zijn heel behulpzaam, helpen snel, helpen ook tussen de (al bestaande) afspraken door en jullie denken fijn mee!
Prettig en duidelijk afspraken maken. Kon er snel terecht en auto was ook zelfde dag klaar. Ik kom graag terug
Goede en snelle service. En betrokken en laagdrempelig.
Vakkundig en vriendelijk.
Professionele behandeling van het probleem. Oplossingsgerichte aanpak met oog voor kostenkant
De Dorpsgarage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Dorpsgarage heeft de volgende resultaten bereikt:
Super open en attent meedenkend zijn jullie
Professioneel, betrouwbaar en vriendelijk.
Buitengewoon plezierige en deskundige hulp.
Er wordt vlot gewerkt en goed gecommuniceerd over de voortgang.
Gewoon een goede garage.
Perfecte service!
Goede en snelle service. En betrokken en laagdrempelig.
Vakkundig en vriendelijk.
De Dorpsgarage heeft de volgende resultaten bereikt: