Charles
Doorgaan zoals jullie nu doen. Iets wat goed werkt moet je niet veranderen
Gastvrij en behulpzaam in alles punten waar nodig. Prettig dat er altijd met je wordt meegedacht. Geen veel te dure veel te formele merk garage
Klant gericht, meedenkend en goed in wat jullie doen.
Kundige medewerkers die weten wat ze doen. Na afloop word je altijd bijgepraat wat er is gebeurd aan de auto en wat er in de toekomst eventueel zit aan te komen.
gewoon goed en goed overleg.
Fijn dat jullie zo vlot de auto voor onze vakantie konden repareren..
Elke keer kom ik weer goede leuke medewerkers tegen. Daarbij heb ik ook vertrouwen in de kundigheid van het personeel. Rene, Diane en Manouk super bedankt!
Vriendelijk personeel en behulpzaam
Eerlijk en duidelijke communicatie
Werk word goed gedaan en geeft een goed
Mijn oldtimer moest een APK keuring krijgen. Ik heb gevraagd of dat kon terwijl ik zelf mee kon kijken, dit omdat ik de auto zelf onderhoud. Het was geen probleem om het op deze manier te doen. Tijdens de keuring kreeg ik advies van de keurmeester. Dank voor de service, het advies en de vriendelijke houding.
!!!!!
Goede service en heel klantvriendelijk
Vlot en deskundig.
De Dorpsgarage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Dorpsgarage heeft de volgende resultaten bereikt:
Doorgaan zoals jullie nu doen. Iets wat goed werkt moet je niet veranderen
Klant gericht, meedenkend en goed in wat jullie doen.
gewoon goed en goed overleg.
Fijn dat jullie zo vlot de auto voor onze vakantie konden repareren..
Vriendelijk personeel en behulpzaam
Eerlijk en duidelijke communicatie