9.5 /10

checkbox100% beveelt De Dorpsgarage aan!

Charles

Doorgaan zoals jullie nu doen. Iets wat goed werkt moet je niet veranderen

M. v/d Stelt

Gastvrij en behulpzaam in alles punten waar nodig. Prettig dat er altijd met je wordt meegedacht. Geen veel te dure veel te formele merk garage

Klant gericht, meedenkend en goed in wat jullie doen.

LouisO

Kundige medewerkers die weten wat ze doen. Na afloop word je altijd bijgepraat wat er is gebeurd aan de auto en wat er in de toekomst eventueel zit aan te komen.

mieke albers

gewoon goed en goed overleg.

Herman.

Fijn dat jullie zo vlot de auto voor onze vakantie konden repareren..

Martijn

Elke keer kom ik weer goede leuke medewerkers tegen. Daarbij heb ik ook vertrouwen in de kundigheid van het personeel. Rene, Diane en Manouk super bedankt!

Vriendelijk personeel en behulpzaam

Egbert Corjanus

Eerlijk en duidelijke communicatie

Ed de ridder

Werk word goed gedaan en geeft een goed

J.P. Mulder

Mijn oldtimer moest een APK keuring krijgen. Ik heb gevraagd of dat kon terwijl ik zelf mee kon kijken, dit omdat ik de auto zelf onderhoud. Het was geen probleem om het op deze manier te doen. Tijdens de keuring kreeg ik advies van de keurmeester. Dank voor de service, het advies en de vriendelijke houding.

René

!!!!!

H.Louwe

Goede service en heel klantvriendelijk

Vlot en deskundig.

De Dorpsgarage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Dorpsgarage heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 11 november 2019

De Dorpsgarage

Onze belofte! Onze omgeving (en ons dorp) mobiel houden, dat is waar het ons om gaat. Of je nou een auto bezit of gebruikt. Wij zetten ons dagelijks in om geplande of onverwachte onderbrekingen van jouw mobiliteit zo kort, zorgeloos en prettig mogelijk te maken.

Charles

Doorgaan zoals jullie nu doen. Iets wat goed werkt moet je niet veranderen

M. v/d Stelt

Klant gericht, meedenkend en goed in wat jullie doen.

LouisO

mieke albers

gewoon goed en goed overleg.

Herman.

Fijn dat jullie zo vlot de auto voor onze vakantie konden repareren..

Martijn

Vriendelijk personeel en behulpzaam