9.5 /10

checkbox100% beveelt Dorpsgarage Elshof aan!

Geweldig en goed behandeld en goede

Marco Curré

Prima service en jullie doen wat jullie zeggen

Johan

Helder over de verwachte kosten. Alles volgens afspraak geregeld. Prettig contact.

tonnie

SterSterSterSterLege ster

goed verzorgd, snel gehandeld.

Top garage, word keurig overlegd en op de hoogte gehouden!

Marcel

Gewoon snelle en goede service

Hans Hulleman

Goede service en vriendelijk personeel

Gijs

Duidelijke onderbouwing van de noodzakelijke werkzaamheden en kosten vooraf. Erg fijn om zo te kunnen beslissen.

Open, betrouwbaar, vakkunding.

Maarten Willers

Prima service, waar ook een toelichting vooraf onder valt waarin wordt aangegeven welke akties nodig zijn en wat de kosten zullen zijn. Die vielen uiteindelijk zelfs nog wat goedkoper uit.

Simon

Normaal gaan we naar Dorpgarage Brummen, waar we niet minder tevreden zijn. Maar Zutphen had eerder een gaatje in de agenda. Top opgelost.

Prima!

Rini van Thiel

Niet goedkoop, maar wel professioneel.

Harmen van der Wilt

Als vanouds: prima de luxe!

APK gedaan en wat klein onderhoud, prima gereld allemaal

Dorpsgarage Elshof verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dorpsgarage Elshof heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 11 november 2019

Dorpsgarage Elshof

Onze belofte! Onze omgeving (en ons dorp) mobiel houden, dat is waar het ons om gaat. Of je nou een auto bezit of gebruikt. Wij zetten ons dagelijks in om geplande of onverwachte onderbrekingen van jouw mobiliteit zo kort, zorgeloos en prettig mogelijk te maken.

Geweldig en goed behandeld en goede

Marco Curré

Prima service en jullie doen wat jullie zeggen

Johan

tonnie

SterSterSterSterLege ster

goed verzorgd, snel gehandeld.

Top garage, word keurig overlegd en op de hoogte gehouden!

Marcel

Maarten Willers

Simon

Prima!

Rini van Thiel

Niet goedkoop, maar wel professioneel.

Harmen van der Wilt

Als vanouds: prima de luxe!

APK gedaan en wat klein onderhoud, prima gereld allemaal

Dorpsgarage Elshof heeft de volgende resultaten bereikt: