Prima service en jullie doen wat jullie zeggen
Helder over de verwachte kosten. Alles volgens afspraak geregeld. Prettig contact.
goed verzorgd, snel gehandeld.
Top garage, word keurig overlegd en op de hoogte gehouden!
Gewoon snelle en goede service
Goede service en vriendelijk personeel
Duidelijke onderbouwing van de noodzakelijke werkzaamheden en kosten vooraf. Erg fijn om zo te kunnen beslissen.
Open, betrouwbaar, vakkunding.
Prima service, waar ook een toelichting vooraf onder valt waarin wordt aangegeven welke akties nodig zijn en wat de kosten zullen zijn. Die vielen uiteindelijk zelfs nog wat goedkoper uit.
Normaal gaan we naar Dorpgarage Brummen, waar we niet minder tevreden zijn. Maar Zutphen had eerder een gaatje in de agenda. Top opgelost.
Prima!
Niet goedkoop, maar wel professioneel.
Als vanouds: prima de luxe!
APK gedaan en wat klein onderhoud, prima gereld allemaal
Dorpsgarage Elshof verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dorpsgarage Elshof heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima service en jullie doen wat jullie zeggen
goed verzorgd, snel gehandeld.
Top garage, word keurig overlegd en op de hoogte gehouden!
Gewoon snelle en goede service
Goede service en vriendelijk personeel
Open, betrouwbaar, vakkunding.
Prima!
Niet goedkoop, maar wel professioneel.
Als vanouds: prima de luxe!
APK gedaan en wat klein onderhoud, prima gereld allemaal
Dorpsgarage Elshof heeft de volgende resultaten bereikt: