Marjan Verkerk
Prettige garage, met eerlijk advies dat past bij de leeftijd van onze auto. We gaan er de volgende keer weer met vertrouwen naar toe.
Vriendelijk personeel. Deskundige en duidelijke uitleg. Vlotte service en goede informatie mbt voortgang werkzaamheden
Alles prima gedaan
Hele prettige sfeer en ik kon snel terecht bij de werkplaats. Ontvangst hartelijk.
Onze vraag is snel en vakkundig opgelost.
Ik heb geen bemerkingen, kortom zeer tevreden
Snelle en duidelijke communicatie en top geholpen.
Jammer dat het raam voor onze vakantie niet kon worden gemaakt, doordat de onderdelen waren vertraagd. De communicatie hierover was helder en duidelijk. Uiteindelijk vielen de reparatiekosten lager uit dan de kostenopgave! Zeer goede ervaring (was voor mij de eerste keer Dorpsgarage).
Super kundig, super aardig, super reële prijzen! Helemaal blij!
Zeer correct, snelle hulp en meedenken in oplossingen
Prettige ontvangst en snel geholpen
Klantgericht. Vlotte service.
Prima garage
Directe hulp geboden bij onverwachtse problemen met de auto. Gebeld over de kosten en zeer snel gerepareerd. Ik was erg tevreden! Vriendelijke mensen. Mooie garage met showroom die smaakvol is ingericht.
Zeer prettig. Nog bedankt
De Dorpsgarage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Dorpsgarage heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles prima gedaan
Onze vraag is snel en vakkundig opgelost.
Ik heb geen bemerkingen, kortom zeer tevreden
Snelle en duidelijke communicatie en top geholpen.
Super kundig, super aardig, super reële prijzen! Helemaal blij!
Zeer correct, snelle hulp en meedenken in oplossingen
Prettige ontvangst en snel geholpen