g. hendriksen
- Sterke punten
- klantgerichtheid
- Aangekocht product
- polycarbonaat balkon platen.
goede ervaring
Ik bestelde een op maat gemaakt stuk plexiglas, dat ik in Almere afhaalde. Toen ik thuis kwam zag ik pas dat het opaal was en niet doorzichtig, zoals ik bedoelde. Mijn telefoontje leide tot kort intern overleg waarna ik het probleemloos kon omruilen.
Ik ben langs gegaan om het materiaal en de verwerkingsmogelijkheden met eigen ogen te zien. Daar heb ik goede adviezen gekregen en een paar staaltjes om te experimenteren met gaatjes boren. Zeer tevreden met het resultaat
Fijne website. Alles snel bezorgd.
snelle en goede afhandeling
Dankjewel voor de medewerking en het meedenken! Je zal maar net een speciale letter missen… plus dat je er ook nog een paar opties bij mee gezonden krijgt, voor het geval dat, top!
Mijn deksel van de zandfilter was kapot. Heb de oude opgestuurd en kreeg een perfect gemaakt niet terug.
Gewoon goed
Na de aankoop bevestiging een dag of 5 mits gehoord. Gebeld en kreeg een vriendelijke meneer aan de telefoon die zei dat hij verzonden was en waarschijnlijk maandag zou komen. Geen bericht meer gezien. Maandag kwam het. Niet zo vriendelijke meneer vroeg of ik wilde helpen tillen. Was niet zwaar alleen groot zei hij. Nou, was heel zwaar en ik mag eigenlijk niet tillen.
Goede ervaring
Duidelijke en goede communicatie
Echt een hele goede service. Zo betaalbaar dat ik sirieus nadenk over wat extra projecten
vriendelijk en behulpzaam
Alles is duidelijk
Prima.
Dokter Plexiglas verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dokter Plexiglas heeft de volgende resultaten bereikt:
Dokter Plexiglas
Antennestraat 44
1322 AE Almere
goede ervaring
Fijne website. Alles snel bezorgd.
snelle en goede afhandeling
Gewoon goed