Kudun
- Sterke punten
- Snelle levering
- Aangekocht product
- Plexiglas
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Zeer positief
Hele goede service, bij eerste bestelling is het pakket helaas tijdens transport beschadigd, ze reageren de zelfde dag en lossen het meteen op door binnen een aantal dagen een nieuw pakket te sturen en dit keer wel heel gebleven. Erg fijn! Bedankt
Zeer blij met het afgeleverde product
Zeer goede ervaring
al verschillende keren besteld. Altijd snel en netjes geleverd
Snel geleverd en nauwkeurig gezaagd
Al bijna een jaar prima ervaring met Dr. Plexiglas!
Product naar verwachting en snel klaar
Heel snel gereed tegen een scherpe prijs
Het verschil tussen XL en GS was niet duidelijk (genoeg), daardoor had ik achteraf de verkeerde besteld. Voor mijn toepassing was een te grote tolerantie in de dikte niet toegestaan.
Snelle bevestiging en snelle levering
Gewoon goed
Heel goed geholpen alles mooi op maat gezagen en heel goed verpakt en netjes bezorgd.
Geweldige service, zelfs telefonisch overleg gehad omtrent afwerking. Top!
Keurig op tijd het gewenste materiaal geleverd. Maatvoering perfect. Vakwerk
Dokter Plexiglas verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dokter Plexiglas heeft de volgende resultaten bereikt:
Dokter Plexiglas
Antennestraat 44
1322 AE Almere
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Zeer blij met het afgeleverde product
Zeer goede ervaring
al verschillende keren besteld. Altijd snel en netjes geleverd
Snel geleverd en nauwkeurig gezaagd
Al bijna een jaar prima ervaring met Dr. Plexiglas!
Product naar verwachting en snel klaar
Heel snel gereed tegen een scherpe prijs
Snelle bevestiging en snelle levering
Gewoon goed
Geweldige service, zelfs telefonisch overleg gehad omtrent afwerking. Top!
Keurig op tijd het gewenste materiaal geleverd. Maatvoering perfect. Vakwerk
Dokter Plexiglas heeft de volgende resultaten bereikt: