B.Crans
- Aangekocht product
- Plaat polycarbonaat
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Heel content
Na mijn offerte-aanvraag is er verschillende keren contact opgenomen om duidelijkheid te krijgen over mijn aanvraag. Er is meegedacht en vlak voordat de productie begon is er weer contact opgenomen om zeker te weten dat het juiste product wordt gemaakt. Ik ben tot nog toe zeer tevreden.
Mijn tekening werkte niet in het programma op de website ik heb toen contact op gezocht en werd gelijk goed geholpen, paar keer contact gehad via de mail en telefoon. Bij het ophalen was er bleek er iets niet helemaal goed gegaan maar een medewerker heeft het toen gelijk ter plekken aangepast, kreeg nog een korte rondleiding en koffie met voorstel rondje aan het personeel haha
Last minute aanvraag en fantastisch snel opgepakt en geleverd!
Goed klantcontact, telefonisch bereikbaar, verstand van zaken, snelle levering.
mooie producten, snel klaar, klantvriendelijk
Prima algemene ervaring, plexiglas bak besteld op basis van eigen ontwerp. Werd meteen gebeld om wensen te verduidelijken. Product werd binnen de beloofde termijn geleverd.
Dokter-plexiglas verdient een dikke 10!
Simpel bestellen en snel geleverd
Snel geleverd. Netjes verpakt. En alles keurig op maat een voorzien van labels met maatvoering.
Alles ging volledig naar wens en de communicatie was perfect!!!
heel vriendelijk en heel snel, ik bestel coortaan hier mijn op maat gesneden plexiglas
Dokter Plexiglas verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dokter Plexiglas heeft de volgende resultaten bereikt:
Dokter Plexiglas
Antennestraat 44
1322 AE Almere
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Heel content
Last minute aanvraag en fantastisch snel opgepakt en geleverd!
Goed klantcontact, telefonisch bereikbaar, verstand van zaken, snelle levering.
mooie producten, snel klaar, klantvriendelijk
Dokter-plexiglas verdient een dikke 10!
Simpel bestellen en snel geleverd
Alles ging volledig naar wens en de communicatie was perfect!!!
Dokter Plexiglas heeft de volgende resultaten bereikt:
Dokter Plexiglas