Tamara
- Sterke punten
- Snelle reactie
- Aangekocht product
- Plexie glas
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Informatie over producten, bijv. gegoten versus extruded plexiglas, heb ik van concurrerende websites moeten halen. De productprijs is goed, maar de verzendkosten hoog. Dus alleen bij een relatief grote order zijn jullie financieel gezien interessant. Order kon ook niet achteraf meer aan mijn account toegevoegd worden (????).
Jammer dat ik me transport kosten die in gecalculeerd zijn niet retour krijg . Tijdens het aftekenen van de transport brief stond dat er op namelijk.
Veel ervaring en kennis van materiaal
Zeer snelle leverring
Snelle levering en prima reactie snelheid per mail
Top bedrijf
Geweldig! Dit is gewoon de fijnste leverancier van plexiglas in Nederland. Elders denk je soms goedkoper uit te zijn, maar hoe dat komt merk je later wel. (zeg ik uit eigen ervaring)
bestelling snel en juist geleverd , top !!!!
snel en gemakkelijk te bestellen snelle levering
Na vele bestellingen heb ik geen negatieve ervaringen.
Snel afgehandeld
Snel en correct
Makkelijk besteld, snel geleverd, goede kwaliteit
Dokter Plexiglas verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dokter Plexiglas heeft de volgende resultaten bereikt:
Dokter Plexiglas
Antennestraat 44
1322 AE Almere
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Veel ervaring en kennis van materiaal
Zeer snelle leverring
Snelle levering en prima reactie snelheid per mail
Top bedrijf
bestelling snel en juist geleverd , top !!!!
snel en gemakkelijk te bestellen snelle levering
Na vele bestellingen heb ik geen negatieve ervaringen.
Snel afgehandeld
Snel en correct