Voor het eerst een aankoop gedaan en is heel goed verlopen. Gebruiksvriendelijke site waar alles goed werd uitgelegd. Daardoor een goed passend tuigje voor onze Loeki gevonden, blij mee!
Rob Hoek
Zeer goede ervaring met DogCopenhagen. Ze zijn zeer deskundig en geven goed advies welke tuig het beste past bij je hond en ook over trainingsriem. Ik had eigelijk gewoon de verkeerde gekocht ten...Zeer goede ervaring met DogCopenhagen. Ze zijn zeer deskundig en geven goed advies welke tuig het beste past bij je hond en ook over trainingsriem. Ik had eigelijk gewoon de verkeerde gekocht ten nadele van mijn hond. Echt top.
Tamara Schrievers
Mooie producten en snel bezorgd. Het komt ook netjes binnen. Op de site staat ook alle informatie die je zoekt. Erg tevreden over de service.
Lin Hendriks
Erg tevreden met de tuigen. Goeie kwaliteit/stevig materiaal. Levering was ook vlot.
Wendy
Snelle levering, van prima producten
Esther Befort
Mooi tuigje met zachte stukken en door de meerdere sluitingen makkelijk om te doen. De ring op de borst is ideaal voor op de fiets in het kratje. We hadden eerst een xs maar die werd te...Mooi tuigje met zachte stukken en door de meerdere sluitingen makkelijk om te doen. De ring op de borst is ideaal voor op de fiets in het kratje. We hadden eerst een xs maar die werd te klein.
Dana Klinge
Fijne en snelle service, ook in het weekend krijg je antwoord op je mails. Wij hebben de Comfort Walk Pro besteld, steeds een maat groter, en we zijn er nog steeds heel erg tevreden over. Goede...Fijne en snelle service, ook in het weekend krijg je antwoord op je mails. Wij hebben de Comfort Walk Pro besteld, steeds een maat groter, en we zijn er nog steeds heel erg tevreden over. Goede kwaliteit, ziet er mooi uit en een fijn harnas voor onze Duitse dog. Zeker een aanrader om te bestellen!
Sloots
Snelle levering, goed passend product!
Lelo
Een tuigje besteld en precies geleverd. De uitleg is top. Niks meer om aan te vullen
Leandra Marchal
Goede info op website, snelle levering en kwalitatief mooi product.