Yvette Van Aurich
Goede prijs kwaliteit verhouding en product netjes geleverd
Super bedrijf , betaalbaar en goede kwaliteit
Ik geniet iedere dag van de jaloezieën
Vlot besteld via de website. Op exact de goede maat sfgeleverd.
Super keuze en kwaliteit.
Blij mee!
Goede kwaliteit snelle levering heel goed en zorgvuldig verpakt
Topservice van begin tot eind! Voor mijn hele appartement heb ik raamdecoratie besteld: jaloezieën voor de woonkamer en keuken en duettes voor de slaapkamer. Vanaf het eerste contact hebben ze echt meegedacht en waren ze superflexibel met het aanvragen van staaltjes, wat het kiezen een stuk makkelijker maakte. Het inmeten en monteren verliep heel professioneel en snel, en ook de levertijd was verrassend vlot. Alles hangt perfect en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Niets dan lof! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke communicatie.
Bamboe jaloezieën
Heel tevreden
We hebben een aantal stalen opgevraagd, die snel in de bus kwamen. Op basis daarvan een goede keuze kunnen maken. Vanwege de breedte/gewicht 3 jaloezieën besteld, die perfect op elkaar aansluiten. Het monteren is eenvoudig. De levering was snel en we zijn blij met het resultaat.
Wederom prachtig. Snelle levertijd. Mooi verpakt ! Prijs kwaliteit zeker een aanrader. We bestellen nog!
Een aantal jaar geleden hebben wel al bij doehetbudget een bestelling geplaatst voor raambekleding. Helaas hebben we thuis een lekkage gehad waardoor ons hoekraam opnieuw bekleed moest worden met hout door de interieur bouwer. Na herstel bleek dat de oude jaloezieën niet meer pasten. We hebben niet getwijfeld en gelijk nieuwe besteld bij doehetbudget. We zijn zeer content met de service (snelheid, duidelijke site en beschrijvingen) en levertijd.
Doehetbudget.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Doehetbudget.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede prijs kwaliteit verhouding en product netjes geleverd
Super bedrijf , betaalbaar en goede kwaliteit
Ik geniet iedere dag van de jaloezieën
Vlot besteld via de website. Op exact de goede maat sfgeleverd.
Super keuze en kwaliteit.
Blij mee!
Goede kwaliteit snelle levering heel goed en zorgvuldig verpakt
Snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke communicatie.
Bamboe jaloezieën
Heel tevreden