Kwaliteit
Bereikbaarheid

Peter Dekkers

Productie duurt veel te lang en dan wordt ook nog het gordijn met de verkeerde afmeting geleverd.

Reactie Doehetbudget.nl:

Beste Peter,
Dankjewel voor je review.
Wil je contact opnemen met onze klantenservice? Dit kan via info@doehetbudget.nl of via de telefoon op 0723030599
Ik zie namelijk geen enkele...
Beste Peter,
Dankjewel voor je review.
Ik zie namelijk geen enkele registratie van deze klacht en volgens ons systeem is de levertijd keurig binnen de aangegeven dagen gebleven.
Stefanie | Doehetbudget.nl

van Beuningen

Duidelijke website, die het makkelijk maakt om raamdecoratie online te bestellen. Bestelde artikelen worden op tijd geleverd.

Dirk Prins

Overzichtelijk , makkelijk bestellen en professioneel verpakt voor verzending . Alles was sneller geleverd als verwacht .

Ik ben zeer tevreden .

Ik heb niet alles 5 sterren...

Ik ben zeer tevreden .

Ik heb niet alles 5 sterren gegeven omdat ik de kwaliteit nog moet afwachten na jaren !

Zeker een aanrader.

Bouchra Elfida

Super snelle leveringen en goede service prachtige raamdecoratie.

Astrid Prijn

Al verschillende bestellingen gedaan. Zo blij zijn wij met het product. Product is zoals omschreven, ook erg makkelijk te monteren. Je wordt ook van elke stap op de hoogte gehouden wat ik erg fijn... Al verschillende bestellingen gedaan. Zo blij zijn wij met het product. Product is zoals omschreven, ook erg makkelijk te monteren. Je wordt ook van elke stap op de hoogte gehouden wat ik erg fijn vind.

Marianne Volkers

Goede kwaliteit, snelle levering. Heel tevreden mee

Arie

Perfect bedrijf, bestelling tot in de puntjes verzorgd, tevreden!

Henri Niezink

Fijne winkel! Op bezoek geweest in showroom. 15 minuten later alles geregeld!!

J. Welp

Goed en snel geregeld