Van der Graaf
Top! Ook weer na 9 jaar.
Duidelijkheid, hoe je moet meten en bestellen. Snelle levering en een heel mooi product. Erg blij mee!
Alles is perfect, van het bestellen tot het monteren en de kwaliteit! Alles is erg goed verpakt en er zit ook een erg duidelijke montagehandleiding bij waardoor het monteren heel makkelijk ging.
fijn bedrijf… dit is mijn 3x dat ik luxaflex bestel! Altijd tevreden!
Gratis monstertjes, snelle reacties.
Alles ging behoorlijk snel, nadat de kleurmonsters binnen waren gekomen. Je krijgt snel reactie op je vragen en ze helpen je goed door het bestelproces heen. Montage hebben wij zelf gedaan, maar dat ging echt super makkelijk.
Prima raamdecoratie voor een redelijke prijs. Al diverse bestellingen bij dit bedrijf gedaan en altijd naar tevredenheid. De instructies voor bevestiging zouden wel wat duidelijker mogen zijn.
Nette levering, mooi materiaal.
Zeer goed
Doehetbudget? Nee. Doehet! Echt wat een topervaring! Van het eerste contact tot het moment dat de bestelde producten hingen, het was gewoon top! De inmeetservice maakte het gemakkelijk en foutloos, het bestelproces ging snel en het contact verliep daarin ook echt soepel. Een kleine extra toevoeging was zelfs geen enkel probleem. De levertijd was erg snel, binnen een paar weken in mijn geval. En ik ben blij dat de ervaren monteurs die ze hebben de raambekleding prachtig hebben ingehangen!
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe jaloezieën! Ze werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Omdat wij de verkeerde montage steunen hadden besteld, werd dit door de leverancier meteen opgepakt door de juiste te sturen. Dus ook na de levering een goede service.
Super! Weer erg blij mee
Makkelijk en snel geregeld en word goed op de hoogte gehouden
Jaloezieën besteld voor de bovenverdieping
Netjes geregeld
Doehetbudget.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Doehetbudget.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Top! Ook weer na 9 jaar.
fijn bedrijf… dit is mijn 3x dat ik luxaflex bestel! Altijd tevreden!
Gratis monstertjes, snelle reacties.
Nette levering, mooi materiaal.
Zeer goed
Super! Weer erg blij mee