9.3 /10

checkbox98% beveelt Doehetbudget.nl aan!

Bereikbaarheid

Fam. Govers

SterSterSterSterLege ster

Prima product en kwaliteit!

Erica van dijk

Vriendelijk en behulpzame man die me te woord stond. De lamellen passen perfect en zijn nog mooier van kleur dan op de websitefoto. Jammer was dat op de website niet vermeld stond , dat de productie van 2,5 cm lamelbreedte een langere levertijd had.

M. Kock

Bestelgemak, goede prijs/kwaliteit en levertijd volgens toezegging

Ymkje

Prima kwaliteit.lebrr8ng duurde langer dan verwacht

Sandra

SterSterSterLege sterLege ster

Rolgordijnen besteld met zijgeleiding met draad. Zeer slechte montage uitleg, tekening was niet duidelijk. Hierover gemaild. Kreeg volgende dag reactie met de vraag welk systeem ik had en foto's wilde toesturen. Dit gedaan en hierna niets meer van ze vernomen. Zijgeleidng is geen mooi systeem, rolgordijn zelf is prima.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Sandra, Dankjewel voor je review. Dit gaan we natuurlijk oplossen. Ik neem contact met je op. Met vriendelijke groet, Ronald - Doehetbudget.nl

Lilian

Simpel en kwalitatief goed

Beste Lilian, Dankjewel voor je review. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

W Zwart

Makkelijk te bestellen Product zoals vermeld Perfecte kwaliteit Snel geleverd

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie Zwart, Wat een top review. Bedankt. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Marina

Mooie kwaliteit jaloezieën. Je wordt na het bestellen goed op de hoogte gehouden. Top Service

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Marina, Dankjewel voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat al onze dienstverlening en service dik in orde is. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

RWb

Prima kwaliteit en aanvaardbare levertijd

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Ramon, Hartelijk dank voor je mooie review. Dat stellen wij op prijs. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

An Kleiber

SterSterSterSterLege ster

Makkelijk besteld, goeie service!

van Grootel

Besteld en op tijd geleverd. Top. Besteltip: meet en trek er 0,5cm aan iedere kant vanaf

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie van Grootel, Bedankt voor deze mooie review. Je tip staat ook zo in de meetinstructie. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Léon Severens

Snelle levering, en goede prijs kwaliteit verhouding.

Chris. D

Mooie kwaliteit en precies de opgegeven maten. Top

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Chris, Dankjewel voor je review. Veel plezier gewenst van je nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Barbera v/d Steenhoven

Kleurstalen besteld en een keus gemaakt voor plisse Na een week word ik gebeld dat de 2 lange niet met een koord maar met een ketting moesten en daar zat dus een meerprijs aan vast Dus 200 euro extra Moest wel ff nadenken want dit was niet vermeld op de website tijdens het bestelproces Toch alles doorlaten gaan en zeker geen spijt van Ze zijn echt prachtig en montage is zo makkelijk Ook de bezorging werd tot op de minuut bijgewerkt en netjes stevig verpakt geleverd Hopelijk word de website snel bijgewerkt zodat andere mensen gelijk weten wat ze moeten betalen en niet achteraf nog een factuur krijgen

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Barbera, Dankjewel voor je eerlijke en uitgebreide review. Wij zijn erg blij om te lezen dat ons advies goed heeft uitgepakt. Fijn. Veel plezier gewenst van je nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Maureen

Mooie raambekleding voor een goede prijs

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Maureen, Hartelijk dank voor deze review. Fijn om te lezen dat onze kwaliteit wordt gezien en benoemt. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Geantwoord op

Doehetbudget.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Doehetbudget.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juli 2013

Doehetbudget.nl

Wij hebben bijna 35 jaar ervaring in alleen raamdecoratie, daarom leveren wij hoog kwalitatief maatwerk af. Elk product wordt voor u op ambachtelijke wijze handgemaakt in onze eigen fabriek. We controleren op minstens 20 punten, zodat wij gegarandeerd hoge kwaliteit leveren.

Bereikbaarheid

Fam. Govers

SterSterSterSterLege ster

Prima product en kwaliteit!

Erica van dijk

RWb

Prima kwaliteit en aanvaardbare levertijd

An Kleiber

SterSterSterSterLege ster

Makkelijk besteld, goeie service!

van Grootel

Léon Severens

Snelle levering, en goede prijs kwaliteit verhouding.

Chris. D

Mooie kwaliteit en precies de opgegeven maten. Top