9.3 /10

checkbox98% beveelt Doehetbudget.nl aan!

Bereikbaarheid

Geraldine

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Besteld en betaald, maar niks ontvangen

Kuijpers

SterSterLege sterLege sterLege ster

Helaas heel veel geld weggegooid

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie Kuijpers, Ik zie dat je bestelling van meer dan een jaar geleden is. Is er een probleem opgetreden? Zo ja neem dan alsjeblieft contact op. Dan helpen we je graag verder. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

D Bruinsma

SterSterSterSterLege ster

Communicatie over de bestelling kan beter

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie Bruinsma, Dankjewel voor je review en feedback. Hier kunnen we mee aan de slag. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Britt

Erg goede ervaring met Doehetbudget!

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Britt, Dankjewel voor je review. Goed om te lezen dat je bij ons een goede ervaring hebt opgedaan. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Familie Ende

Onze ervaring is goed.Dit was de tweede keer al dat wij hier bestellen. Ik had besteld en betaald maar kreeg niet direct een bevestiging hiervan. De volgende dag gebeld en hier werd alles direct geregeld.Ook toen ik later nogmaals om de rekening vroeg ( ik kon hem niet vinden),dit maal via de email, was er snel reactie. Doehetbudget.nl laat goed en duidelijk weten hoever het productieproces is en hoe het verzonden wordt, door wie en wanneer. Ik zou als het nodig zou zijn weer voor doehetbudget.nl kiezen.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie Ende, Hartelijk dank voor deze uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat je weer voor ons hebt gekozen en dat we je vertrouwen hebben terugbetaald! Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

G.sleeuwenhoek

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie Sleeuwenhoek, Hartelijk dank voor de korte maar duidelijke review. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Job Verheijden

Zeer goed.

Beste Job, Dankjewel voor je review. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Merel

Prachtige lamellen binnengekregen. Nadat ik er achter kwam dat er een lichte beschadiging op één van de lamellen zat heb ik contact met hen opgenomen. Dit ging allemaal vlot en gemakkelijk en er werd goed meegedacht aan een oplossing.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Merel, Dankjewel voor deze mooie review. Fijn dat ook onze service en dienstverlening als goed is ervaren. Veel plezier gewenst van je raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

T oomen

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie Oomen, Dankjewel voor je review. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Gerard Kampmann

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker samen met behulp van foto’s de juiste maat en advies gekregen.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Gerard, Hartelijk dank voor je review. Goed om te lezen dat onze mensen op de klantenservice de klanten goed kunnen helpen. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Nijland

Gaan goed om met de wensen. Wordt netjes geleverd.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie Nijland, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat wij aansluiten bij de wensen van onze klanten:) Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Joyce Nouwens

Perfect passende luxaflex

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie Joyce, Dankjewel voor de mooie review. Veel plezier gewenst van de nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Jan Tepper

duidelijke bestel en meet instructies goede maatvoering.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Jan, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat onze meet instructies je goed hebben kunnen helpen. Veel plezier gewenst van je nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Loek van Tongeren

Zowel de aankoop, het inmeten als de verzending waren top geregeld.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Loek, Bedankt voor deze review. Fijn dat alles goed en soepel en volgens afspraak is verlopen. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Miranda

We hebben al meerdere malen de bamboe luxaflex gekocht en zijn zeer tevreden! Via de app word je geholpen als het nodig is en je krijgt gratis samples opgestuurd.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Miranda, Hartelijk dank voor je review. Fijn dat wij je ook via de app goed hebben kunnen helpen en goed om te lezen dat je wederom voor ons hebt gekozen. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Geantwoord op

Doehetbudget.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Doehetbudget.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juli 2013

Doehetbudget.nl

Wij hebben bijna 35 jaar ervaring in alleen raamdecoratie, daarom leveren wij hoog kwalitatief maatwerk af. Elk product wordt voor u op ambachtelijke wijze handgemaakt in onze eigen fabriek. We controleren op minstens 20 punten, zodat wij gegarandeerd hoge kwaliteit leveren.

Bereikbaarheid

D Bruinsma

SterSterSterSterLege ster

Communicatie over de bestelling kan beter

Britt

Erg goede ervaring met Doehetbudget!

Familie Ende

Merel

T oomen

Gerard Kampmann

Nijland

Gaan goed om met de wensen. Wordt netjes geleverd.

Joyce Nouwens

Perfect passende luxaflex

Jan Tepper

duidelijke bestel en meet instructies goede maatvoering.

Loek van Tongeren

Zowel de aankoop, het inmeten als de verzending waren top geregeld.

Miranda

Doehetbudget.nl heeft de volgende resultaten bereikt: