9.3 /10

checkbox98% beveelt Doehetbudget.nl aan!

Bereikbaarheid

RJV

Duette gordijn zojuist opgehangen en het ziet er strak uit! De maat klopt tot op de millimeter en het materiaal en de afwerking zijn erg mooi. De levering was enige weken vertraagd maar daar werd ik keurig over gebeld. De montage vond ik een lastige klus, vooral omdat een cruciale stap ontbreekt in de bijgesloten instructies (bepaalde onderdelen moet je zelf nog op elkaar schroeven, waar je overigens een heel klein torque draaiertje voor nodig hebt).

Yvette Van Aurich

Prive aankoop

Ik geniet iedere dag van de jaloezieën

AJP/DME van Tilburg

SterSterSterSterLege ster

Vlot besteld via de website. Op exact de goede maat sfgeleverd.

Houdtvanoud

Super keuze en kwaliteit.

Beste, Dankjewel voor je review. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

K. De Plecker

Blij mee!

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie Plecker, Dankjewel voor deze review. Wij zijn ook blij met jullie als klant. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Mariette Maaskant

Goede kwaliteit snelle levering heel goed en zorgvuldig verpakt

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Mariette, Dankjewel voor deze review. Goed om te lezen dat onze kwaliteit wordt her en erkent. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Marjolein Vogels

Topservice van begin tot eind! Voor mijn hele appartement heb ik raamdecoratie besteld: jaloezieën voor de woonkamer en keuken en duettes voor de slaapkamer. Vanaf het eerste contact hebben ze echt meegedacht en waren ze superflexibel met het aanvragen van staaltjes, wat het kiezen een stuk makkelijker maakte. Het inmeten en monteren verliep heel professioneel en snel, en ook de levertijd was verrassend vlot. Alles hangt perfect en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Niets dan lof! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Marjolein, Dankjewel voor deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat wij al onze dienstverlening goed hebben uitgevoerd met een super blije klant tot gevolg. Bedankt! Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

L. Van Lith

Snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke communicatie.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie van Lith, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat onze levertijd en kwaliteit dik in orde is. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Linda Grijsen

Bamboe jaloezieën

Beste Linda, Dankjewel voor je review. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Grenelle Daniël

Heel tevreden

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Grenelle, Dankjewel voor je review. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Homan

We hebben een aantal stalen opgevraagd, die snel in de bus kwamen. Op basis daarvan een goede keuze kunnen maken. Vanwege de breedte/gewicht 3 jaloezieën besteld, die perfect op elkaar aansluiten. Het monteren is eenvoudig. De levering was snel en we zijn blij met het resultaat.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie Homan, Dankjewel voor je mooie en uitgebreide review. Goed om te lezen at onze gratis kleurstalen je hebben geholpen de juiste keuze te maken. Monteren is ook zeker gemakkelijk te doen. Veel plezier gewenst van je nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Niels de bels

Wederom prachtig. Snelle levertijd. Mooi verpakt ! Prijs kwaliteit zeker een aanrader. We bestellen nog!

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Niels, Bedankt voor deze review. Goed om te lezen dat je weer bij ons hebt besteld. Fijn. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Geantwoord op

Doehetbudget.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Doehetbudget.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juli 2013

Doehetbudget.nl

Wij hebben bijna 35 jaar ervaring in alleen raamdecoratie, daarom leveren wij hoog kwalitatief maatwerk af. Elk product wordt voor u op ambachtelijke wijze handgemaakt in onze eigen fabriek. We controleren op minstens 20 punten, zodat wij gegarandeerd hoge kwaliteit leveren.

Bereikbaarheid

Prive aankoop

Ik geniet iedere dag van de jaloezieën

AJP/DME van Tilburg

SterSterSterSterLege ster

Vlot besteld via de website. Op exact de goede maat sfgeleverd.

Houdtvanoud

Super keuze en kwaliteit.

Beste, Dankjewel voor je review. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

K. De Plecker

Blij mee!

Mariette Maaskant

Goede kwaliteit snelle levering heel goed en zorgvuldig verpakt

Marjolein Vogels

L. Van Lith

Snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke communicatie.

Linda Grijsen

Bamboe jaloezieën