Els
- Snel en betrouwbaar!
- Verbeterpunten of tips
- geen
Altijd snelle levering
Overzichtelijke website verzorgde verzending Leuk kadootje bij de bestelling gevoegd
Vriendelijke eigenaar die altijd paraat staat voor extra uitleg rond hun producten. Heb de producten van Glowy en Skinlee mogen testen, hierdoor was ik aangenaam verrast! De tanningdrops (Glowy) geven een natuurlijke teint en de moisturizer van Skinlee heeft een zeer voedend effect voor de huid.
Zeer tevreden
Prima service en kwaliteitsvolle producten!
Perfecte en snelle service. Zeer vriendelijk. TOP!
Altijd zeer vlotte service, fijne boodschap en leuk extraatje!
Glowy getest en 100% goedgekeurd. Gemakkelijk in gebruik, zowel bij mijn dagcrème als rechtstreeks op mijn gezicht. Mooi kleurtje als resultaat. Vriendelijke service.
Snel geleverd,en goede produkten
super vriendelijke verkoper aan de telefoon gehad ,+leuk presentje en cadeaubon bij mijn eerste bestelling .Daar kunnen veel firma s een lesje aan nemen.Zeker een aanrader.
Kwaliteit en snelle levering: top!
Vlotte levering, niets op aan te merken
Hele vlotte levering en ruime keuze
Top!! Altijd alles prima in orde.
DJYM Dieetboetiek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DJYM Dieetboetiek heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer tevreden
Prima service en kwaliteitsvolle producten!
Perfecte en snelle service. Zeer vriendelijk. TOP!
Altijd zeer vlotte service, fijne boodschap en leuk extraatje!
Snel geleverd,en goede produkten
Kwaliteit en snelle levering: top!
Vlotte levering, niets op aan te merken
Hele vlotte levering en ruime keuze
Top!! Altijd alles prima in orde.
DJYM Dieetboetiek heeft de volgende resultaten bereikt: