Ik vond het een erg leuk surfkamp de instructeurs waren erg aardig en deden leuk met de groep mee!
Leuke activiteiten
Leuke activiteiten
Nvt
Ook fotos van geblesseerden maken
Zoë heeft een geweldige week achter de rug!
Prijs op de website en de werkelijke prijs gelijk maken. Voelt niet goed dat je meer moet betalen dan aanvankelijk op de site staat.
Hoi Jeroen, Dank voor je mening. Ik zal nog even toelichten waarom (we in overleg met de meiden) ze in de week hebben verplaatst van het surfkamp naar het watersportkamp. De meiden waren veel ouder...
Van Jay-Luca mogen er wat minder chill momenten zijn. Hij is liever non-stop bezig. Misschien een keuze bieden tussen chillen of een activiteit. Zodat degenen die wat willen doen zich niet...
Zeer goed in de omgang met kinderen
Activiteiten wisselen elkaar af
Goede surf- en suplessen
Prachtige locatie
Er werd tegen de kids een aantal keer gezegd dat ze gingen longboarden, maar dit ging elke keer niet door om verschillende redenen. Dit vonden ze erg jammer.
- Lieve en bekwame instructeurs
- Prachtige locatie
- Goed materiaal
- Leuke afwisseling mbt programma
- Info op de website en het werkelijke programma zouden beter mogen overeenkomen (het lijkt of het twee verschillende bedrijven zijn, de site en de invulling tijdens het kamp).
- een...
Het was gewoon top.👍 Echt een aanrader. De jongens hebben mijn zoon in ieder geval goed vermaakt. Dank jullie wel.
Dylano meld, dat hij graag Nutella wil volgend jaar op brood. Ik heb Geen verbeterpunten of tips.
de leiding en de overgang van dagkamp naar slaapkamp, nog steeds genoeg activiteiten en leuke activiteiten.
kamer indeling wat meer begeleiden en genoeg douche mogelijkheden/ toilet zou fijn zijn.
Goeie alternatieve activiteiten.
Goeie sfeer.
En top locatie om te overnachten
Vervoer, activiteiten, accommodatie
De twee verzamelpunten liggen te ver van elkaar af om te lopen