8.8 /10

checkbox95% beveelt DiscountOffice.nl aan!

Anonymous

Prima service en snelle levering

Overzichtelijke website

R. Hartog

Goed!

Snelle levering en de prijs was goed.

Administratiekantoor Radsma

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Eens en nooit meer!!!!! Ik breng persoonlijk 5 bureaustoelwielen retour naar het bedrijf,die ik online had besteld helaas had ik ze verkeerd besteld. Ik wilde graag advies en geholpen worden Ik had een oude bureaustoelwiel meegenomen zodat het personeel mij het juiste product konden verkopen! Mij werd verteld: dat zij dit niet konden doen want zij waren een online webshop! Op de webshop moet ik het zelf opzoeken Ik was stom verbaasd dat deze persoon mij niet kon adviseren, laat staan fatsoenlijk kon helpen. Mijn vraag voor een nieuwe bureaustoel liet ik meteen achterwegen. IK WERD ZELFS BRUTAAL EN ONBESCHOFT UITGELACHEN. Ik heb de 5 bureaustoelwielen achter gelaten. Gelukkig kreeg ik wel een retour bevestiging mee. IK EIS VANDAAG NOG MIJN GELD RETOUR Ontzettend wat een wardeloze klandizie zeg. Ze verliezen liever klanten als dat ze nieuwe klanten binnen halen en fatsoenlijk helpen en te woord staan. Vandaar eens en nooit meer !!

Zeer zwakke punt: totaal geen klandizie het interesseert ze totaal niet. Dat je van ver komt en advies wilt inwinnen over bureaustoelwielen en over een nieuwe bureaustoel.

Antwoord DiscountOffice.nl

Geachte klant, Bedankt voor uw review en feedback. Wij zijn een online bedrijf en geen fysieke winkel. Het retour sturen van een product hoort dus eigenlijk ook online geregeld te worden. Toch hebben we u geholpen door de wielen retour te nemen, maar onze retourafdeling kan u helaas niet adviseren over welke wielen u dan wel nodig heeft. Wel was het mogelijk om dit samen met onze klantenservice uit te zoeken die u telefonisch of per mail kunt bereiken. Onze webshop omvat meer dan 200.000 artikelen in verschillende productcategorieën. Wij kunnen dus niet van elk artikel advies bieden. Maar dit kunnen wij wel voor u uitzoeken met een externe expert. Helaas konden wij u niet de service bieden die u van ons verwachtte. Het spijt ons dat u gevoel heeft gehad dat u werd uitgelachen. Wij hebben u ons inziens professioneel te woord gestaan. Onze excuses voor het ongemak. U ontvangt het bedrag binnen 2 werkdagen retour. Met vriendelijke groet, DiscountOffice.nl

Hans

Keurig gelevert en snel

goed en kompleet gelevert

Streuper

Wordt wat anders geleverd dan op de website staat vermeld

Niet

Antwoord DiscountOffice.nl

Geachte klant, Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat u ontevreden bent met het geleverde artikel. De afbeeldingen op onze website kunnen iets afwijken. Er werden 2 afbeeldingen getoond waarvan 1 begon met de maandag, zoals u nu geleverd heeft gekregen, de andere begon met de zondag. Inmiddels hebben we de afbeelding, die start met de zondag, verwijderd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, DiscountOffice.nl Klantenservice

Elles Wind

Ik ben zeer tevreden met wat ik kocht.

Voldoet aan alles . Snel geleverd.

Koelman

SterSterSterLege sterLege ster

Bedrijf zelf is heel goed. Snel verzonden. Goede prijs. Duidelijke website. Levering was een ramp. Blanco briefje in de bus en bij nabellen zeer onvriendelijke dame bij transmission.

Goede prijs, snel verzonden

Antwoord DiscountOffice.nl

Geachte klant, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat de levering niet correct verlopen is. Uiteraard bespreken wij uw klacht met de desbetreffende vervoerder. Ondanks dit ongemak hopen wij dat de producten naar wens zijn en hopen wij u snel weer te begroeten in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Discountoffice.nl Klantenservice

RL

Prima! Product voldeed aan mijn verwachting(en) goed verpakt, duidelijke factuur, snelle verzending

Klantgerichtheid, info over het product.

Seldeslagh

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Leveringen van DIscountOffice zijn een ramp

Hebben soms producten die andere niet hebben

Antwoord DiscountOffice.nl

Geachte klant, Bedankt voor uw feedback. Wij betreuren de wijze van afleveren van de pakketten. De klachten zijn doorgegeven aan de vervoerders en zij zullen de betreffende chauffeurs er op aanspreken. Nogmaals onze excuses, ook wij wensen dat onze pakketten correct worden afgeleverd. Bedankt dat u dit heeft gemeld. Met vriendelijke groet, DiscountOffice.be Customer Care

N.v.t.

Prima snelle en klantvriendelijke dienstverlening.

1. Snelle en accurate feedback. 2. Klantvriendelijk. 3. Doen wat ze zeggen.

Amir

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

I bought an electric chair from them. It came broken and they didn't accept it as a defected, and simply told me to buy a new one, and didn't give me any other alternative. For an almost 800 euros service, the customer service is horrible. I wouldn't recommend them at all. PS. They suggested to me to return the product on my expense from Finland with cost of over 400e back and forth to just check it and not fix it or give me the replacement and the product itself is around 500e.

Ignoring the customers.

Antwoord DiscountOffice.nl

Dear Customer, Thank you for you feedback. The desk was not damaged when delivered, It got broken after installation. We offered you two solutions; one is to send the desk back and the other solution is that we send you spare parts on your costs. We hope to have informed you sufficiently. Kind regards, DiscountOffice.nl Klantenservice

Loes

Kwaliteit, prijs, verzeno

Coby

Positief,

Snelle levering . Kwaliteit

DiscountOffice.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DiscountOffice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 17 november 2011

DiscountOffice.nl

DiscountOffice.nl is de voordeligste leverancier van kantoorartikelen en overige zakelijke goederen in de Benelux. Bovendien de meest complete met ruim 100.000 artikelen waarvan het meeste uit voorraad leverbaar is in heel Nederland en in België via DiscountOffice.be.

Achterwetering 29

2871 RK Schoonhoven

Anonymous

Prima service en snelle levering

Overzichtelijke website

R. Hartog

Goed!

Snelle levering en de prijs was goed.

Administratiekantoor Radsma

Hans

Keurig gelevert en snel

goed en kompleet gelevert

Streuper

Wordt wat anders geleverd dan op de website staat vermeld

Niet

Elles Wind

Ik ben zeer tevreden met wat ik kocht.

Voldoet aan alles . Snel geleverd.

Koelman

SterSterSterLege sterLege ster

Goede prijs, snel verzonden

RL

Klantgerichtheid, info over het product.

Seldeslagh

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Leveringen van DIscountOffice zijn een ramp

Hebben soms producten die andere niet hebben

N.v.t.

Prima snelle en klantvriendelijke dienstverlening.

1. Snelle en accurate feedback. 2. Klantvriendelijk. 3. Doen wat ze zeggen.

Amir

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster