E. Pörtzgen
- Sterke punten
- Goede kwaliteit planten voor redelijke prijs.
- Verbeterpunten of tips
- Levertijd
- Product of service:
- heel veel
Reeds vele, goede leveringen gehad.
Goede planten, levering op afgesproken tijd, voldoende tips. Kortom: zeer tevreden!
Kundig personeel zowel telefonisch, mail als bezorging
Ik heb herhaaldelijk besteld bij Directplant. Keuzes gemakkelijk te overleggen met de chatbox, levering steeds ok. Planten van goede kwaliteit, en later een mailtje in je inbox welke van je aangekochte planten precies welke zorg nodig hebben. (snoeien, mesten,...) beter kan je het niet hebben...
Wij hebben een moerbeiboom laten bezorgen voor € 180. De top was er uitgeknipt en op de stam zaten en enkele knobbels. We dachten de boom een kans te geven door hem met veel mest te planten en regelmatig water te geven. Maar ook het seizoen erna sloeg hij niet aan. Hier hebben wij melding van gemaakt en kregen we de boodschap dat de garantie termijn verstreken is. Lekker is dat wanneer je een niet levensvatbare boom ontvangt, je je best doet om hem te laten groeien, en dan te horen dat je pech hebt gehad. Ja, meneer u kunt 10% korting krijgen bij het bestellen van een nieuwe boom. Waardeloos.
In het verleden had ik heel goede ervaring maar dit keer ging het niet zo goed - sommige plantjes zien niet levend uit, etiketten ontbreken en de levering was haastig en onbeleefd
Snelle en correcte levering. Mooie planten die goed geworteld zijn . Goede kwaliteit. Vriendelijke bezorger.
prima
Ik heb al vaker bij directplant.nl besteld en ben altijd zeer tevreden geweest.
Correcte afhandeling van orders.
Geweldig
Komt afspraken na
Great !
Stipte levering volgens afspraak
Top. Afspraak volgens planning. Communicatie over levering helder. Mooie planten.
Directplant.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Directplant.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Directplant.nl
Parallelweg 3
3981 HG Bunnik
Kundig personeel zowel telefonisch, mail als bezorging
prima
Ik heb al vaker bij directplant.nl besteld en ben altijd zeer tevreden geweest.
Correcte afhandeling van orders.
Geweldig
Komt afspraken na