ArtEZ Academie van Bouwkunst
- Welke bestemming heeft u bezocht?
- Vlaanderen
Top, zoals ieder jaar
Super
Alle onderdelen goed doorgesproken. Uitstekend verblijf prijs/kwaliteit verhouding. Zeer prettige samenwerking
Fijn contact met Karin en haar collega's. Verzoeken werden snel opgepakt!
Zeer goed. De communicatie was snel, effectief en altijd vriendelijk.
Zie mail
Altijd fijn om bij Diogenes te boeken. Goeie begeleiding en het noodnummer is altijd bereikbaar bij calamiteiten.
Zeer positieve ervaring. De bushauffeurs waren bijzonder behulpzaam en vriendelijk. Ook de verblijfplaats was dik in orde, zowel de ruime en modern ingerichte kamers als het gevarieerd en lekker eten.
Ik heb inmiddels twee reizen laten organiseren door Diogenes Reizen en dat is ons erg goed bevallen. De communicatie was duidelijk en prettig, alles was tot in de puntjes geregeld. Laura en Mette verdienen een speciale dank, ze waren betrokken, professioneel en altijd bereikbaar voor vragen. Een fijne organisatie om mee samen te werken. Zeker een aanrader!
Heel goed. Patrick heeft vooraf een 'inspectie' gedaan ter plaatsen en heeft daardoor de zaken goed voorbereid waardoor het weekend zelf goed en soepel verliet met een groep van ca. 70 personen!
TOP
Goed georganiseerd, ervaring met groepen, goede communicatie
Deze was prima, alles goed en op tijd geregeld.
Opnieuw een geweldige ervaring, uitstekend contact, prima vervoer en accommodaties, met name Greet hotel in Evreux.
Diogenes Reizen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Diogenes Reizen heeft de volgende resultaten bereikt:
Diogenes Reizen
Vendelier 61
3905 PD Veenendaal
Top, zoals ieder jaar
Super
Fijn contact met Karin en haar collega's. Verzoeken werden snel opgepakt!
Zeer goed. De communicatie was snel, effectief en altijd vriendelijk.
Zie mail
TOP
Goed georganiseerd, ervaring met groepen, goede communicatie
Deze was prima, alles goed en op tijd geregeld.
Diogenes Reizen heeft de volgende resultaten bereikt:
Diogenes Reizen