DCTerra
SUper!
- Welke bestemming heeft u bezocht?
- Berlijn
SUper!
Hele goede ervaring gehad. Laura heeft ons gedurende het traject heel fijn begeleid en als extra bonus ging ze ook nog mee op reis. We hebben een geweldig weekend gehad en zijn echt ontzorgd door Laura.
Fijn en makkelijk contact met accountmanager
Goed geregeld, fijne hostel en prima bustransfer,
Contact en samenwerking was prettig
Zeer goed en vriendelijk!
De communicatie was soepel en snel en alles was goed geregeld.
Heel positief! We hebben altijd goed overleg tijdens de voorbereidingen en er wordt altijd meegedacht over kosten en besparingen. Het gaat bijv om de busgrootte of het aantal kamers omdat het aantal deelnemers is bij ons lastig te bepalen is. Snelle reacties als er vragen zijn van onze kant.
Positief. Eerlijke informatie en snelle terugkoppeling.
Zeer goed!
Prima, zoals altijd
Goed, heldere communicatie.
Helemaal goed, snelle reactie, goed geregeld.
goed geregeld, goede communicatie, meerder opties mogelijk, tot het laatste moment duidelijkheid
Perfecte service, coöperatief meedenken
Diogenes Reizen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Diogenes Reizen heeft de volgende resultaten bereikt:
Diogenes Reizen
Vendelier 61
3905 PD Veenendaal
Fijn en makkelijk contact met accountmanager
Goed geregeld, fijne hostel en prima bustransfer,
Contact en samenwerking was prettig
Zeer goed en vriendelijk!
De communicatie was soepel en snel en alles was goed geregeld.
Positief. Eerlijke informatie en snelle terugkoppeling.
Zeer goed!
Prima, zoals altijd
Goed, heldere communicatie.
Helemaal goed, snelle reactie, goed geregeld.
Perfecte service, coöperatief meedenken
Diogenes Reizen heeft de volgende resultaten bereikt: