Robert
Snelle reactie nadat ik de retourzending had gedaan ✅ omruilen is geen probleem
Ben al meer dan 25 jaar een tevreden klant. Uitgebreide collectie, kwalitatief goede merken en correcte aflevering.
Correcte snelle levering!
Uitstekend
Goed, snel geleverd
Snelle levering en nette prijs
Slecht
Perfecte levering netjes verzorgd en verpakt
fijne en vlotte service
Vlot en nette service!
Vlotte levering en uitgebreide keuze aan kwaliteitsmerken.
Prima volgens afspraak geleverd en perfecte kwaliteit.
Al vele jaren elke keer positief!
Goede duidelijke website en goede beschrijvingen en foto’s
Dimenno.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dimenno.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Slecht
Perfecte levering netjes verzorgd en verpakt
fijne en vlotte service
Vlot en nette service!
Vlotte levering en uitgebreide keuze aan kwaliteitsmerken.
Prima volgens afspraak geleverd en perfecte kwaliteit.
Al vele jaren elke keer positief!
Goede duidelijke website en goede beschrijvingen en foto’s
Dimenno.nl heeft de volgende resultaten bereikt: