HJ
Snelle, correcte levering
Uitstekende ervaring. Snel, goede communicatie en kwaliteit product.
Betrouwbare service!
HEEL POSITIEF, SNEL EN ACCURAAT. VRIENDELIJK NAAR MIJ ALS KLANT
Mijn ervaring met uw bedrijf is goed al diverse keren ondergoed besteld . Allen bij mijn bestellingen zie ik bij de afrekening dat ik een kortingscode moet invullen en die heb ik nooit gezien .
Super
Verzenden duurt lang
positief
Super vriendelijk allert op verandering van een maat prima service
Snel, betrouwbaar
Betrouwbaar en goed
Geweldig! Ik kan niet anders zeggen hoe goed het was.
Snel een goed product in huis
Na een valse start (pakje was verdwenen bij Postnl) is dit probleem keurig netjes en snel door Pedro opgelost. zal gauw weer een en ander bij deze firma bestellen TOP!!
Dimenno.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dimenno.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle, correcte levering
Uitstekende ervaring. Snel, goede communicatie en kwaliteit product.
Betrouwbare service!
HEEL POSITIEF, SNEL EN ACCURAAT. VRIENDELIJK NAAR MIJ ALS KLANT
Super
Verzenden duurt lang
positief
Super vriendelijk allert op verandering van een maat prima service
Snel, betrouwbaar
Betrouwbaar en goed
Geweldig! Ik kan niet anders zeggen hoe goed het was.
Snel een goed product in huis
Dimenno.nl heeft de volgende resultaten bereikt: