9 /10

checkbox97% beveelt Dimenno.nl aan!

Marco

Correcte en snelle verzending

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Marco, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent, tot de volgende keer!

RJL

Vlotte levering, alles volgens afspraak

Antwoord Dimenno.nl

Goedemorgen, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent, tot de volgende keer!

Familie Backeljau

Online bestellen. Betalen. Mailtje met bedankt voor de bestelling en we doen ons best om zo snel mogelijk te leveren. Zoals afgesproken op tijd geleverd. Prijs kwaliteit 👍🏽 wat wil een mens nog meer. Het was de eerste keer dat we bij jullie bestelde, maar zeker niet de laatste keer.

Antwoord Dimenno.nl

Goedemorgen, Wat fijn dat je tevreden bent! We zien je graag terug in de toekomst ! Bedankt voor je review

Angela romijn

wat je zoekt is makkelijk te vinden op de site

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Angela, Bedankt voor je review! Altijd fijn om zulke positieve feedback te krijgen. Geniet van je aankoop!

Bob

Antwoord Dimenno.nl

Goedemorgen Bob, Bedankt voor je review! Altijd fijn om zulke positieve feedback te krijgen. Geniet van je aankoop!

davinci

goed

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Han, Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent! Bedankt voor je review! en tot de volgende keer.

Particulier

We hebben op prettigewijze uw verkoop op internet ervaren

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Jos, Bedankt voor je review! Altijd fijn om zulke positieve feedback te krijgen. Geniet van je aankoop!

Aad de Lange

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Gebrek aan informatie op de website, onsympathiek antwoord op email

Antwoord Dimenno.nl

Beste Aad, Het is jammer dat je op deze manier een review plaatst. Wij hebben op jouw mailtje netjes geantwoord en aangegeven dat je de T-shirts niet met de hand hoeft te wassen. Mocht je nog vragen hebben kan je ons ook altijd bellen.

Johny Van eynde

Top bedrijf

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Johny, Wat fijn dat je tevreden bent! We zien je graag terug in de toekomst ! Bedankt voor je review

Brouwer

Supersnelle, keurig verzorgde levering

Paul van den Boom

Heel goed. Goede service. Goede bediening.

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Paul, Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent! Bedankt voor je review! en tot de volgende keer.

Wim

Ondergoed besteld, maar helaas één pakket met de verkeerde kleur. Meteen een mailtje gestuurd, waarop meteen eerlijk gereageerd werd. Onze fout, retourlabel ingesloten, stuur svp terug. Dat gedaan, de dag erna al bericht van PostNL dat er een pakketje van Dimenno onderweg is. Nu met de goede kleur ondergoed en een leuke attentie ter compensatie. Top service !

Antwoord Dimenno.nl

Goedemorgen Wim, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Dat waarderen we enorm. We doen elke dag ons best om klanten blij te maken. Fijn dat dat ook bij jou is gelukt.

Stefan

Positief en vriendelijk. Ook nadat ik een verkeerde maat had besteld en helaas moest retourneren.

Antwoord Dimenno.nl

Goedemiddag Stefan Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent, tot de volgende keer!

Jan

Dimeno, snel en een superservice

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Jan, Bedankt voor je review! Altijd fijn om zulke positieve feedback te krijgen. Geniet van je aankoop!

Adri van Gurp

Correcte levering

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Adri, Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent! Bedankt voor je review! en tot de volgende keer.

Geantwoord op

Dimenno.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dimenno.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 14 mei 2013

Dimenno.nl

Dimenno is sinds 1997 gespecialiseerd in mannen ondergoed, sokken, zwembroeken en pyjama’s. We werken met de betere merken om kwaliteit te garanderen en leveren snel uit eigen voorraad

Apollostraat 15-02

Top bedrijf

Brouwer

Supersnelle, keurig verzorgde levering

Paul van den Boom

Heel goed. Goede service. Goede bediening.

Wim

Stefan