9 /10

checkbox97% beveelt Dimenno.nl aan!

Laurens Jansen

SterSterLege sterLege sterLege ster

normaal gesproken prima maar deze keer niet

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Laurens, Jammer dat je deze keer een mindere ervaring had. Als er iets is kan je altijd even contact met ons opnemen dab nemen wij het in behandeling.

Lena

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Lena, Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent! Bedankt voor je review!

a,j,w,van velsen

keurig bedrijf,altijd vriendelijk geholpen en kwaliteit kleding

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Alex, Fijn dat bestelling goed is bevallen! We waarderen je feedback enorm en zien je graag terug. Bedankt voor je review!

Marijn

Hele snelle en goede service

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Marijn. Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent, tot de volgende keer!

Vermeiren

Efficiënt, geen korting gekregen ondanks belofte, maar “OK” ;-(

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Eddy, Als je een kortingscode hebt, kan je die de volgende keer alsnog gebruiken, die blijft geldig. Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent, tot de volgende keer!

Eskes

Zeer positief

Antwoord Dimenno.nl

Goedemorgen, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent, tot de volgende keer!

André

Altijd Goede ervaringen

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Andre, Bedankt voor je review! Altijd fijn om zulke positieve feedback te krijgen. Geniet van je aankoop!

Peter

Goed, a zoals altijd

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Peter, Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent! Bedankt voor je review!

linda

goed

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Linda, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent, tot de volgende keer!

J.van Amelsfort

Goede service

Antwoord Dimenno.nl

Goedemorgen, Bedankt voor je review! Altijd fijn om zulke positieve feedback te krijgen. Geniet van je aankoop!

Ernie

Super goed advies gehad!

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Ernie, Wat fijn dat je tevreden bent! We zien je graag terug in de toekomst ! Bedankt voor je review

Jeroen

Mooie collectie, scherpe prijzen, betrouwbaar.

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Jeroen, Fijn dat bestelling goed is bevallen! We waarderen je feedback enorm en zien je graag terug. Bedankt voor je review!

Frans

Goede communicatie, service en klantgericht en snelle levering

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Frans, Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent! Bedankt voor je review!

R. van Vliet

Fijn bedrijf en zeer klantvriendelijk!

Antwoord Dimenno.nl

Goedemorgen, Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent! Bedankt voor je review!

Net

SterSterSterHalve sterLege ster

Wel prima eigenlijk

Geantwoord op

Dimenno.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dimenno.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 14 mei 2013

Dimenno.nl

Dimenno is sinds 1997 gespecialiseerd in mannen ondergoed, sokken, zwembroeken en pyjama’s. We werken met de betere merken om kwaliteit te garanderen en leveren snel uit eigen voorraad

Apollostraat 15-02

Goede service

Ernie

Super goed advies gehad!

Jeroen

Mooie collectie, scherpe prijzen, betrouwbaar.

Frans

Goede communicatie, service en klantgericht en snelle levering

R. van Vliet

Fijn bedrijf en zeer klantvriendelijk!

Net

SterSterSterHalve sterLege ster