9 /10

checkbox97% beveelt Dimenno.nl aan!

Ron

Vriendelijk, snel en goed

Antwoord Dimenno.nl

Goedemiddag Ron, Wat fijn dat je tevreden bent! We zien je graag terug in de toekomst ! Bedankt voor je review

Erwin van A

Goed, snelle levering. Mooie producten.

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Erwin, Altijd goed om te horen dat jouw keuze in de smaak valt. Dank je wel voor je review!

Maas

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Frans, Bedankt voor de positieve review. Fijn dat je naar tevredenheid klant bij ons bent

Jan

snelle levering

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Jan, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent, tot de volgende keer!

Morsink

goed bestelling

Antwoord Dimenno.nl

Goedemorgen, Bedankt voor je review! Altijd fijn om zulke positieve feedback te krijgen. Geniet van je aankoop!

René

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

slecht,

Antwoord Dimenno.nl

Hoi René Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent en ons daarom een negatieve review hebt gegeven. We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer een artikel niet geretourneerd kan worden. Op onze website en tijdens de retourprocedure vermelden we echter dat strings vanwege hygiënische redenen niet in aanmerking komen voor retour. We proberen dit zo duidelijk mogelijk te communiceren om teleurstellingen te voorkomen. We hopen op je begrip.

Paul

Vlotte verzending voor een goede prijs

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Paul, Wat fijn dat je tevreden bent! We zien je graag terug in de toekomst ! Bedankt voor je review

T. Oosting

SterSterSterSterLege ster

Goed, snelle levering.

Antwoord Dimenno.nl

Goedemiddag, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent, tot de volgende keer!

Wouter

Snelle bezorging en goede website

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Wouter, Bedankt voor je review! Altijd fijn om zulke positieve feedback te krijgen. Geniet van je aankoop!

Ellen

Zeer goede service!

Krosse

Heldere webshop met duidelijke aanbedingen

M de Jager

Frans van der Schoot

Zeer goed, snelle en betrouwbare levering!

Antwoord Dimenno.nl

Goedemorgen Frans, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent, tot de volgende keer!

M.

Goede producten, snelle verzending

Zonneveld

Snelle bestelling en goede zorg . Goede webside.

Antwoord Dimenno.nl

Hoi Janny, Bedankt voor je review! Altijd fijn om zulke positieve feedback te krijgen. Geniet van je aankoop!

Geantwoord op

Dimenno.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dimenno.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 14 mei 2013

Dimenno.nl

Dimenno is sinds 1997 gespecialiseerd in mannen ondergoed, sokken, zwembroeken en pyjama’s. We werken met de betere merken om kwaliteit te garanderen en leveren snel uit eigen voorraad

Apollostraat 15-02

5047TV Tilburg

Ron

Vriendelijk, snel en goed

Erwin van A

Goed, snelle levering. Mooie producten.

Maas

Krosse

Heldere webshop met duidelijke aanbedingen

M de Jager

Frans van der Schoot

Zeer goed, snelle en betrouwbare levering!

M.

Goede producten, snelle verzending

Zonneveld

Snelle bestelling en goede zorg . Goede webside.

Dimenno.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10