Wil
De bestelling is verkeerd gegaan en wordt nu omgeruild dat verloopt heel soepel.
Alles naar tevredenheid, al jaren klant
Zeer snelle levering en geheel volgens bestelling.
internet
Alles correct verlopen!
Gewoon geweldig
Had nog geen ervaring met jullie maar de bestelling is netjes geleverd
Fantastische service. Goede website met uitgebreide keuze en snelle levering.
Super klantvriendelijk, denken met je mee en doen er alles aan om klant tevreden te maken en reageren ook nog eens zowat meteen op je vraag of verzoek. Maak je vandaag de dag niet meer vaak mee. Top-bedrijf!
Een aanrader!!!, voor mij alvast, ik draag al vele jaren de supercomfortabele "Tommy Hilfiger boxershorts microfiber " en die zijn alweer te koop bij Dimenne.nl , deze zijn supercomfortabel en ze gaan vele jaren mee, een top product.
Gewoon goed
Top
Prima service
Netjes afgeleverd
Dimenno.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dimenno.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles naar tevredenheid, al jaren klant
Zeer snelle levering en geheel volgens bestelling.
internet
Alles correct verlopen!
Gewoon geweldig
Had nog geen ervaring met jullie maar de bestelling is netjes geleverd
Fantastische service. Goede website met uitgebreide keuze en snelle levering.
Gewoon goed
Top