Reviews

8.6 / 10
1026 beoordelingen
Schrijf beoordeling

92% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.6/10
Info over verloop order
8.4/10
Snelheid levering
8.6/10
Bestelgemak
9/10
Klantvriendelijkheid
8.8/10
Informatie op de website
8.6/10
After sales
8.2/10

1026 Reviews

Charles

10/10

Goed geholpen, meedenkend, vlotte levering en goede mogelijkheden.

Sterke punten

meedenkend

Verbeterpunten of tips

nee


Marnix

8/10

Vriendelijk en deskundig

Sterke punten

Goede uitleg, veel foto's

Verbeterpunten of tips

Foto's zijn niet van het betreffende instrument (in mijn geval). Mijn gitaar heeft een ander serienummer dan op de foto


Bruce Ferguson

10/10

Fast and courteous, especially considering that it's covid-19 times.

Sterke punten

Good customer care / follow-up. Was willing to take pictures of specific guitars for me.

Verbeterpunten of tips

None that I can think of


William

10/10

Snelle levering, eindelijk een mooie strat in huis bedankt ben erg blij

Sterke punten

Snelle levering

Verbeterpunten of tips

Geen


Tjeerd

5/10

Goed geholpen in de winkel, maar geen response op vragen via website na aankoop...Beveel wel aan, maar advies om naar de winkel te gaan voor vragen

Sterke punten

uitgebreid assortiment

Verbeterpunten of tips

sneller reageren op vragen via site. Scheelt klanten..

Reactie Dijkman Muziek:

Beste Tjeerd,
Bedankt voor je review hier gaan we zeker mee aan de gang


F.P. KYLSTRA

1/10

De reparatie van mijn Keyboard heeft meer dan 3 maanden in beslag genomen. Heb gezegd dat ik het keyboard nodig heb voor mijn muziekschool. Hadden mij op zijn minst een alternatief kunnen aanbieden... De reparatie van mijn Keyboard heeft meer dan 3 maanden in beslag genomen. Heb gezegd dat ik het keyboard nodig heb voor mijn muziekschool. Hadden mij op zijn minst een alternatief kunnen aanbieden voor die periode. Ook is mij verschillende malen toegezegd mij telefonisch op de hoogte te houden, ze hebben geen 1 keer teruggebeld. Geloof niet dat ze het ook maar iets kon interesseren. Slechte beurt van Muziekhandel Dijkman!

Sterke punten

moet wel heel hard nadenken

Verbeterpunten of tips

Klantvriendelijkheid


baan

10/10

Prima

Sterke punten

prijs, kennis en vriendelijkheid

Verbeterpunten of tips

geen


Rob Ruys

1/10

Piano op voorraad, maar geen reactie na bestelling. Nu al 3 dagen wachten zonder bericht.

Sterke punten

Op voorraad

Verbeterpunten of tips

Reageren naar je klant met uiterste leverdatum!

Reactie Dijkman Muziek:

Beste klant,
Inmiddels hebben wij al contact met u gehad over uw bestelling en op de hoogte gebracht inzake de levertijd. Tijdens een update van ons systeem zijn er geen bevestiging emails...
Beste klant,
Inmiddels hebben wij al contact met u gehad over uw bestelling en op de hoogte gebracht inzake de levertijd. Tijdens een update van ons systeem zijn er geen bevestiging emails verstuurd aan de klanten die bij ons een order hebben geplaatst.
I.v.m. Covid-19 zijn er bij onze leveranciers problemen ontstaan met het leveren van instrumenten en apparatuur i.v.m. vertragingen van de productie. Het kan dan inderdaad voorkomen dat de gestelde levertijd op onze website op dit moment niet haalbaar is. Wij vragen om uw begrip.
Wel is het onze taak om de klant tijdig op de hoogte te stellen hiervan. Onze excuses voor de vertraging.
Het Dijkmanmuziek Team


Bruno

6/10

In het verleden goeie ervaringen in de winkel in Alkmaar gehad. Online ervaring was net aan voldoende. Gitaar na 12 dagen pas binnen gekregen omdat hij eerst nog in Alkmaar opgehaald moest worden.... In het verleden goeie ervaringen in de winkel in Alkmaar gehad. Online ervaring was net aan voldoende. Gitaar na 12 dagen pas binnen gekregen omdat hij eerst nog in Alkmaar opgehaald moest worden. Gitaar kwam wel zonder krasjes aan. Actie op de gitaar was alleen veels te hoog. Worden de gitaren wel afgesteld in de winkel? Over het algemeen prettigere ervaringen gehad bij andere (online) winkels dus ik hou het wel bij fysiek naar Dijkman gaan ;)

Sterke punten

goed verpakt

Verbeterpunten of tips

Als gitaar buiten de verwachte levertijd geleverd gaat worden de klant daar op de hoogte van stellen?


Tobias Setnes

1/10

Ordered a studio bundle kit over a month ago (when ordering the estimated delivery time was a few days) I have still not received any kind of shipping link. In addition to this, they've stopped... Ordered a studio bundle kit over a month ago (when ordering the estimated delivery time was a few days) I have still not received any kind of shipping link. In addition to this, they've stopped replying to my emails. If I could give 0 points for any of these things I definitely would (e.g. Delivery speed, there was none at all! no delivery was ever made! no attempt at shipping the item was made either!)

Sterke punten

They are really good at taking your money

Verbeterpunten of tips

Respond to customer inquiries, ship items on time, don't lie on delivery times either smh