- Product of service:
- Klanttevredenheidsonderzoek
Zeer fijne samenwerking!
De audits die wij door DigiTrust hebben laten uitvoeren ervaren wij als zeer prettig en professioneel.
Fijne communicatie, snel en laagdrempelig. Geen gevoel van grote organisatie.
Prettige ervaring, geduldige auditor en goede ondersteuning.
De audit is op een zeer professionele en prettige manier verlopen. De communicatie gedurende het gehele proces was uitstekend. Wat bijzonder opviel, was de manier waarop de auditor de implementatie van ISO 27001 benaderde. In plaats van vast te houden aan een rigide standaardaanpak, keek hij echt naar hoe de norm op een manier is toegepast die past bij de cultuur, structuur en werkwijze van ons bedrijf. Deze open en contextgerichte benadering zorgde voor een audit die niet alleen grondig was, maar ook waardevol en relevant voor onze organisatie. Wij kijken met een positief gevoel terug op deze audit.
De Transitie en controle 2 audit zijn op een goede manier verlopen. De auditor was prettig in de omgang en duidelijk in zijn communicatie. De bevindingen gaan ons zeker helpen om weer een stap vooruit te kunnen zetten met ons ISMS.
Gaat hierbij om een training van twee dagen rondom de NEN 7510 incompany. Fijne training aangepast op de groep met veel praktijkvoorbeelden.
Behulpzaam, snel, vakbekwaam.
Plezierig-professioneel, rol van lead auditor
Super goede ervaring met Digitrust en de auditors. Ze denken mee in de context van de organisatie en zijn goed onderlegd omtrent alle certificeringen.
Doortastend, pragmatisch en toegepast naar de praktijk.
Mijn algehele ervaring met DigiTrust was zeer positief. De auditor was professioneel, zorgvuldig en goed voorbereid. Het auditproces verliep gestructureerd en transparant, met duidelijke communicatie en heldere uitleg bij iedere stap. Wat ik vooral waardeerde was de constructieve houding. Al met al een prettige samenwerking en een betrouwbare partner op het gebied van informatiebeveiliging.
Technisch goede audit
Zeer professioneel, correct en kundig.
Uitstekende begeleiding bij ons traject
Digitrust.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Digitrust.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Digitrust.nl
Achtseweg Zuid 159R
5651GW Eindhoven
Zeer fijne samenwerking!
Fijne communicatie, snel en laagdrempelig. Geen gevoel van grote organisatie.
Prettige ervaring, geduldige auditor en goede ondersteuning.
Behulpzaam, snel, vakbekwaam.
Plezierig-professioneel, rol van lead auditor
Doortastend, pragmatisch en toegepast naar de praktijk.
Technisch goede audit
Zeer professioneel, correct en kundig.
Uitstekende begeleiding bij ons traject
Digitrust.nl heeft de volgende resultaten bereikt: