Fijne partij om mee samen te werken/de externe audits door uit te laten voeren. Communicatie is snel en prettig.
- Product of service:
- Klanttevredenheidsonderzoek
Fijne ervaring. Het gesprek met de auditor verliep vloeiend. Hij informeerde ons vooraf goed wat de audit zou inhouden en wat er daarna van ons wordt verwacht.
De samenwerking met Digitrust ervaren wij als professioneel en deskundig. De positieve benadering en grondige manier van beoordelen hebben een goede indruk achtergelaten. Dit certificeringstraject is een belangrijke transformatie naar betere interne processen op het gebied van informatiebeveiliging en het behoud van sterke klantrelaties.
De service was goed, ook toen ik aangaf dat digitrust geen intro meeting had gegeven en ik de audit wilde verplaatsen. De Auditor zelf was een fijne man om mee te werken. Ik voelde me niet overhoord en niks voelde persoonlijk op mij getrokken. Hij was duidelijk en leverde goed werk.
Mijn ervaring met DigiTrust is over het algemeen goed. Het traject verloopt gestructureerd en de communicatie is helder. Ik ben tevreden over de samenwerking en de manier waarop zaken worden opgepakt.
Professionele organisatie met een professionele aanpak.
De audit ging soepel en in een harmonieuze sfeer. Al met al een meer dan prima ervaring.
De ervaring met DigiTrust is goed. Het wordt professioneel en duidelijk aangepakt.
Erg vriendelijke auditor . Prima bedrijf om afspraken mee te maken . Fijn dat het allemaal lekker informeel is..
Fijne auditor, veel verstand van zaken. Professioneel.
Prima reacties van de backoffice en prettig direct contact met de auditor.
Duidelijk en direct
Fijne communicatie met back-office en auditor.
Heel erg goed, vanaf de backoffice tot en met de auditor top! Ligt natuurlijk ook heel erg aan met wie ik contact heb gehad, Kelly en René, wat een fijne ervaring!
Een prettige partij voor onze ISO-27001 certificering.
Digitrust.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Digitrust.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Digitrust.nl
Achtseweg Zuid 159R
5651GW Eindhoven
Professionele organisatie met een professionele aanpak.
Fijne auditor, veel verstand van zaken. Professioneel.
Prima reacties van de backoffice en prettig direct contact met de auditor.
Duidelijk en direct
Fijne communicatie met back-office en auditor.
Een prettige partij voor onze ISO-27001 certificering.
Digitrust.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Digitrust.nl