Positief. Duidelijke afspraken en heldere en prettige manier van communiceren.

Positief. Meedenkend. Realistisch

Klanttevredenheidsonderzoek

Erg behulpzaam en meedenkend. Heb me eerlijk en rechtvaardig behandeld gevoelt. Heb ook een kritische maar opbouwende houding gezien, waarin we concrete verbeterpunten hebben kunnen signaleren en bespreken, zonder dat ik het gevoel had dat ik mij in moest houden.

SterSterSterSterLege ster

Onze ervaring met Digitrust is positief. Vanaf de planning, de voorbereiding en de audit zelf. Alles sluit op elkaar aan. De audit zelf wordt niet stressvol gedaan, dat is heel fijn. Er wordt niet gehaast, je krijgt de tijd om alles te laten zien, op te zoeken en uit te leggen.

Goed begeleiding, professioneel

Prettige en professionele partij die bijdraagt aan het ISMS

Praktisch, gestructureerd, vriendelijk

prima

Klanttevredenheidsonderzoek

Erg positief, vriendelijk maar professioneel in contact. Kijken realistisch naar het systeem.

Klanttevredenheidsonderzoek

The auditor has been flexible and adaptable to our circumstances and our unique environment.

SterSterSterSterLege ster

Van begin tot eind is mijn ervaring met DigiTrust goed. Jullie waren de eerste die reageerden op mij offerteverzoek (binnen een halfuur werd ik al gebeld) en hebben mij in deze periode uitstekend geholpen. Ook was de hulp bij het vinden van een geschikte interne audit partij prettig. De audits heb ik ook als prettig ervaren. De auditor was altijd keurig op tijd en stelde zich ten alle tijden professioneel en toch toegankelijk op. Gesprekken waren altijd plezierig, ook wanneer verbeterpunten werden vastgesteld. Informatievoorziening over het traject, en wat er van ons verwacht werd, was op orde. Complimenten!

SterSterSterSterLege ster

Het voortraject was zeer moeizaam met veel wijzigingen op de planningen en verschuivingen van auditors. Het audittraject daarentegen verliep soepel met zeer kundige auditors.

SterSterSterSterLege ster

Zeer prettig contact en fijne begeleiding voor en tijdens de audit.

Klanttevredenheidsonderzoek

Correcte auditor die ook meedenkt met het bedrijf dat geauditeerd wordt. Meerdere soorten audits bij Digitrust gedaan; 27001, 9001 en een DigiD-audit, allemaal zeer prettig en zorgvuldig verlopen.

SterSterSterSterLege ster

Auditor weet wat hij doet, hoe het te toetsen en alles goed te controleren.

Klanttevredenheidsonderzoek

Digitrust.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Digitrust.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 18 mei 2020

DigiTrust draagt bij aan een wereld waar informatie veilig is
In Nederland zijn we dé expert op het gebied van informatiebeveiliging. Wij auditen en certificeren organisaties in verschillende branches conform de ISO27001, NEN7510, ISO9001, BIO en MEDMIJ.

Achtseweg Zuid 159R

5651GW Eindhoven

Positief. Duidelijke afspraken en heldere en prettige manier van communiceren.

Positief. Meedenkend. Realistisch

Goed begeleiding, professioneel

Prettige en professionele partij die bijdraagt aan het ISMS

Praktisch, gestructureerd, vriendelijk

prima

SterSterSterSterLege ster

Zeer prettig contact en fijne begeleiding voor en tijdens de audit.

SterSterSterSterLege ster

Auditor weet wat hij doet, hoe het te toetsen en alles goed te controleren.

Digitrust.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10