Duidelijk en kundig

Klanttevredenheidsonderzoek

DigiTrust denkt mee in de planning van een audit traject en werkt met kundige mensen die je niet het gevoel geven dat je ge-audit wordt maar dat je samen het traject doorloopt en samen streeft naar een solide gebouwd ISMS.

Professioneel, prettige communicatie, Goede kennis van zaken

Klanttevredenheidsonderzoek

Streng doch rechtvaardig ;)

Klanttevredenheidsonderzoek

Fijne club om mee samen te werken en prettig contact. Goede auditors, tot nu toe geen slechte ervaringen.

SterSterSterSterLege ster

Duidelijk, herldere toelichting op nka's.

Klanttevredenheidsonderzoek

De audit is zeer prettig verlopen door de open en ontspannen sfeer. De auditor was zeer kundig en hing op de belangrijke plekken dieper in op onze werkwijze. Aan de hand van zijn bevindingen kunnen we ons ISMS zeker naar een hoger plan trekken.

SterSterSterSterLege ster

De algehele ervaring met digitrust word als enorm prettig ervaren door ons, grote complimenten aan Lisa Houwer en Babs Veenendaal voor het succesvol leiden van de Audit.

SterSterSterSterLege ster

Ik beveel vooral Dinant Pas aan. Een bedrijf is zo goed als de persoon waarmee je te maken hebt. Dinant is scherp op de bedoeling van de norm. Er is ruimte voor discussie en er is geen handhaving achtige sfeer.

Klanttevredenheidsonderzoek

Ik ben blij met Digitrust als onze auditors, ze staan open om met je mee te denken en de auditors zijn enorm fijn.

De auditor loopt de normen altijd duidelijk af, en kan ze helder uitleggen

Klanttevredenheidsonderzoek

Prettige auditor met praktijkervaring in de zorg.

SterSterSterSterLege ster

Prettige en professionele auditors die weten waar ze het over hebben.

Klanttevredenheidsonderzoek

Goede begeleiding, duidelijke uitleg, realistische kijk op de feiten, open voor discussie en prettig en professioneel in de omgang

Klanttevredenheidsonderzoek

ISO-certificering draait niet alleen om het behalen van een certificaat. De audit daagt je uit om processen kritisch te beoordelen, bewuste keuzes te maken en de organisatie structureel te verbeteren.

Klanttevredenheidsonderzoek

Digitrust.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Digitrust.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 18 mei 2020

DigiTrust draagt bij aan een wereld waar informatie veilig is
In Nederland zijn we dé expert op het gebied van informatiebeveiliging. Wij auditen en certificeren organisaties in verschillende branches conform de ISO27001, NEN7510, ISO9001, BIO en MEDMIJ.

Achtseweg Zuid 159R

5651GW Eindhoven

Duidelijk en kundig

Professioneel, prettige communicatie, Goede kennis van zaken

Klanttevredenheidsonderzoek

Streng doch rechtvaardig ;)

SterSterSterSterLege ster

Duidelijk, herldere toelichting op nka's.

De auditor loopt de normen altijd duidelijk af, en kan ze helder uitleggen

Klanttevredenheidsonderzoek

Prettige auditor met praktijkervaring in de zorg.

SterSterSterSterLege ster

Prettige en professionele auditors die weten waar ze het over hebben.

Digitrust.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10