Olaf
Heel vriendelijk en goede tips om eerst uit te proberen: voor ons met succes!
- Waarmee hebben wij je geholpen?
- Contact uit geblokkeerde telefoon vinden
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Heel vriendelijk en goede tips om eerst uit te proberen: voor ons met succes!
Op betrouwbare wijze gehandeld en goed resultaat geboekt!
Heel fijn contact, Digital Life Legacy doet wat ze beloven. Fijn dat ze een eigen bezorgdienst hebben.
Indrukwekkend. Persoonlijk. Doortastend en super samenwerking met Sander van der Meer. Ik heb gisteren op zondag de laptop en diverse andere zaken bij hem persoonlijk afgehaald.
Na het verlies van mijn partner wist ik niet goed wat ik met al zijn digitale spullen en online herinneringen aan moest. Digital Life Legacy heeft me daarbij op een ongelooflijk zorgzame en respectvolle manier geholpen. Dankzij hun inzet en kennis heb ik een klein stukje van mijn partner terug kunnen krijgen, foto's, berichten en digitale sporen die anders misschien voorgoed verloren waren gegaan. Dat betekent meer dan woorden kunnen beschrijven.
Na een ingrijpende gebeurtenis zijn we via een oud collega van u bij u terecht gekomen omdat wij toch wel graag bepaalde data van een telefoon in ons bezit wilden krijgen. Na een eerste uiterst vriendelijk contact zijn wij stapsgewijs uitstekend geholpen en op de hoogte gehouden van het proces. In ons geval was ook de uitslag positief wat vooraf niet te garanderen was een dat telt ook zeker mee in de waardering. Over de kosten kan ik slecht een oordeel geven omdat het voor ons van onderschikt belang was doordat de verzekering het vergoed. Al met al hartelijk dank voor de geleverde diensten
Heb het als zeer goed ervaren
Persoonlijk, betrokken en snelle gereageerd
Mijn oordeel van Digital was uitstekend! Zou het ieder aanbevelen! Het was klasse!
Na een afspraak met Sander ben ik afgelopen woensdag naar Maastricht gereden in de hoop dat ik geholpen kon worden met het ontgrendelen van mijn apparatuur. Uiteraard met de juiste documenten 2 laptops en een telefoon op pad. Ik was natuurlijk nog emotioneel door het overlijden van mijn partner maar mij ook bewust van het probleem dat ik niks kon doen zonder de gegevens op de laptops. Ik werd hartelijk ontvangen door Sander die mij gerust stelde. Na het doorlopen van de papiermolen werd heel goed uitgelegd hoe de procedure werkt. Afgesproken dat ik de week erop zou horen hoe ver hij zou zijn met het achterhalen van de gegevens. Tot mijn grote verbazing werd ik vrijdagmorgen al gebeld door Sander dat het was gelukt beide laptops te openen en dat hij ze zou komen brengen. De bezorging was een gelukje omdat Sander die middag in Lelystad moest zijn en ik toevallig op de route lag. Werkelijk een super service. Heel belangrijk ook om op zo'n moment zo ontzorgt te worden. Dan jullie Digital Life Legacy.
Wij zijn uitstekend geholpen door Sander (& team digital life legacy) met het krijgen van toegang tot een laptop waar nog veel waardevolle foto's en herinneringen op staan. Ik ben erg dankbaar dat het uiteindelijk gelukt is om de laptop te ontgrendelen. Ze denken met je mee en nemen ook de privacy van de overledene serieus, dus onze ervaring was zeer positief.
heel professioneel
Als de overledene geen codes heeft achtergelaten voor telefoon en/of laptop tast je volledig in het duister. Zonder e-mailadressen, telefoonnummers, documenten e.d. valt een afscheid niet af te sluiten. Digital Life Legacy helpt bij het ontsleutelen en openen van van bestanden.
Digital Life Legacy heeft de telefoon van mijn moeder weten te ontgrendelen. Hierdoor hebben wij eindelijk toegang en kunnen we foto's terug zien waarvan we het bestaan niet eens afwisten. Ik vind Digital Life Legacy een enorm net, begripvol en fijn bedrijf. Ze kijken met je mee naar de mogelijkheden en proberen je zo goed mogelijk te helpen. Ze reageren heel snel en altijd beleefd.
Na best wel een zoektocht om op een veilige manier de twee telefoons van mijn overleden vrouw te 'unlocken' kwam ik bij Digital Live Legacy terecht. Vanaf het eerste mailtje was het erg prettig communiceren. Ik kreeg zelfs tips en advies over hoe ik dingen van haar op het wereld wijde web kon terugvinden! De telefoons heb ik persoonlijk gebracht en werd heel prettig ontvangen. De uitleg over wat er met de telefoons ging gebeuren en wat voor proces er zou worden gevolgd, was duidelijk en verhelderend. Jammergenoeg bleek één telefoon in een eerder stadium teruggezet naar fabrieksinstellingen. De andere kan momenteel nog niet geopend worden. Ter zijner tijd hoop ik terug te komen met die telefoon om het proces alsnog te kunnen uitvoeren. Heel erg bedankt voor de hulp tot nu toe!
Digital Life Legacy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Digital Life Legacy heeft de volgende resultaten bereikt:
Digital Life Legacy
Bouillionstraat 6
6211 LH Maastricht
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Heel vriendelijk en goede tips om eerst uit te proberen: voor ons met succes!
Op betrouwbare wijze gehandeld en goed resultaat geboekt!
Heb het als zeer goed ervaren
Persoonlijk, betrokken en snelle gereageerd