Myrnah

Zoals altijd snelle en goede service

Prijzen en assortiment voor mijn konijntjes

Alex

Heel tevreden over dierenverblijf.com! De website is overzichtelijk, er is ruime keuze voor elk budget. Wat ook prettig is, is dat beloftes qua snelle verzending worden waargemaakt. Bestelling zat... Heel tevreden over dierenverblijf.com! De website is overzichtelijk, er is ruime keuze voor elk budget. Wat ook prettig is, is dat beloftes qua snelle verzending worden waargemaakt. Bestelling zat heel netjes verpakt. Ik kom zeker terug als ik weer iets nodig ben!

Overzichtelijke website, goede prijzen, snelle verzending. Hokken zijn prima in orde, exact zoals beschreven en eenvoudig op te zetten

Evert

Naar verwachting

Prijs kwaliteit is prima

Mo

Top bedrijf, maar niet logisch dat alles in 1 doos gestopt is. Deze was dusdanig groot, dat hij niet te tillen was door de postbode.

Zie hierboven

Anja Ceulemans

Heel goede service, behulpzaam aan de telefoon, vriendelijk, ook de levering gebeurde heel goed en werd bij de buren geleverd terwijl men belde om te zien of het okee was voor onszelf. toppers

Zeer goeie service, behulpzaam en vriendelijk

Ine Schok

Snelle afhandeling van bestelling

Makkelijke website om artikelen te bestellen

Mj

Top bedrijf

Vanessa Lopes

Nou, met mijn eerste ervaring raad ik deze service helemaal niet aan! Ik plaatste om 10.50 uur een bestelling voor twee producten waarvan de website zei dat ze beschikbaar waren. Na 17.00 uur werd... Nou, met mijn eerste ervaring raad ik deze service helemaal niet aan! Ik plaatste om 10.50 uur een bestelling voor twee producten waarvan de website zei dat ze beschikbaar waren. Na 17.00 uur werd ik gecontacteerd met de mededeling dat de producten niet meer leverbaar waren en pas op maandag zouden arriveren, en dat de levering op dinsdag (een week later) zou plaatsvinden. Toen ik vroeg of er een mogelijkheid was om minimaal één product te ruilen voor bezorging de volgende dag kreeg ik te horen dat hij zei dat het onmogelijk was omdat de bezorger al was vertrokken. Het is onaanvaardbaar dat het verzoek 's ochtends wordt gedaan en alleen wanneer ze sluiten om te informeren over wat er is gebeurd.

Reactie Dierenverblijf.com:

Beste Vanessa,
Bedankt voor uw beoordeling.
Beste Vanessa,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wat jammer dat u niet tevreden bent! We willen dit dan ook graag voor u oplossen. U kunt altijd wanneer u problemen hebt contact opnemen met onze klantenservice.
Dierenverblijf.com

Inge van Hoof

Overzichtelijk website, mooie producten en goede prijzen!

Snelle verzending

Pw been

Mooi kippenhok één minpuntje het slotje van het leghok werkt niet goed

Snelle levering mooi hok

Reactie Dierenverblijf.com:

Beste PW Been,
Bedankt voor uw beoordeling!
Beste PW Been,
Bedankt voor uw beoordeling!
Wat fijn dat u tevreden bent over het hok! Jammer van het slotje. We willen dit voor u oplossen hoor, u mag contact op nemen met onze klantenservice.
Dierenverblijf.com