Anne Iterson
Goede producten, klantvriendelijk bedrijf.
97% beveelt Dierenspecialist Hoogendoorn aan!
97% beveelt Dierenspecialist Hoogendoorn aan!
Prima !!
Mijn ervaring met Hoogendoorn is goed. Alleen DPD rijdt blijkbaar niet de binnenstad in terwijl je bij de deur staat krijg je een melding u was er niet. Nu hebben we camera's bij de deur dus konden ook nogmaals controleren er is niemand de straat in gereden. Vervolgens krijg je geen melding waar je pakket is. Om vervelend hem een paard dagen later op te halen bij een plek die zeker niet naast de deur is.
Geweldig!!
Alles goed gegaan
Groot assortiment en snel verzonden
leuk
Vriendelijk ontvangen met koffie. Wilden alleen kijken. We zagen 2 sierkippen gepest worden door 1 andere kip. Personeel erbij gehaald......en werden gelijk apart gezet. Volgende dag wilde we de kippen kopen, en konden ze niet vinden. Ze waren aan het ontstressen in een behandelruimte en verzorgd met blauwspray voor de wondjes. Dit noem ik liefde voor dieren en goede zorg. Een dikke pluim voor het personeel welke allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam zijn.
Na levering van een pakket wat niet aan het gewicht voldeed krijg ik bij de volgende aankoop een pakket gratis. Een mooie oplossing en een snelle reactie!
Zeer goed, alles correct en punctueel verlopen
De bestelling zelf is zeer netjes en vlot afgehandeld! Vooraf contact gehad via social media en daar is het wel traag/moeilijk om reactie te krijgen. Overall heel tevreden!
Top! Duidelijke communicatie over zowel product als levering
Perfecte levering
Vlotte bezorging en correct omschreven kippenhok
Dierenspecialist Hoogendoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dierenspecialist Hoogendoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Dierenspecialist Hoogendoorn