André de Bruin
Super snelle levering volgende dag in huis
97% beveelt Dierenspecialist Hoogendoorn aan!
97% beveelt Dierenspecialist Hoogendoorn aan!
Super snelle levering volgende dag in huis
Online besteld, snel geleverd. Ook fysiek naar de winkel geweest, een leuke ervaring en goed advies
heel goede , vlotte en snelle levering
De artikelen waren makkelijk te bestellen en werden sneller geleverd als verwacht.
Goede en snelle levering
Snel, correct en fijn
Erg fijne winkel. Goed geholpen door het personeel.
we hebben hier onze Australorp krielen gekocht en zijn zeer tevreden, ook over de andere bestellingen die we deden.
Kippenvoer besteld. En precies op het juiste moment aangekomen. En in een doos die precies past. Dus geen overbodige lucht verplaatsing.
Kippenhok, en kippen. Advies gevraagd over kippen houden en welk hok.
Goed advies voor aankoop gegeven.
Voer is goed
Hele goeie service
geen klachten
Dierenspecialist Hoogendoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dierenspecialist Hoogendoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Dierenspecialist Hoogendoorn
Benedenkerkseweg 107a
2821LB Stolwijk
heel goede , vlotte en snelle levering
Goede en snelle levering
Snel, correct en fijn
Erg fijne winkel. Goed geholpen door het personeel.
Kippenhok, en kippen. Advies gevraagd over kippen houden en welk hok.
Goed advies voor aankoop gegeven.
Voer is goed
Hele goeie service