Frank Moerings
goed en leuke dierenspecialist. goed geholpen door personeel en verkoopt alleen gezonde dieren
97% beveelt Dierenspecialist Hoogendoorn aan!
97% beveelt Dierenspecialist Hoogendoorn aan!
Goed bedrijf, meedenkend en prima service
prima
Snelle levering, goede service.
Opdringerig
Ben al jaren tevreden klant bij uw bedrijf
Zeer klantvriendelijk
Uitstekend, zeer goede en snelle service. Zeer tevreden.
Geweldig, ontzettend aardige mensen e n geweldige konijnen gekocht.
Héél erg tevreden over Dierenspecialist Hoogendoorn, prima produkt en persoonlijk contact wat het steeds aangenamer maakt om iets te vragen of te bespreken.
Goede service
Snelle levering, goed verpakt, konijnenhok zoals verwacht.
Goede service en vriendelijke verkopers
Dierenspecialist Hoogendoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dierenspecialist Hoogendoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Dierenspecialist Hoogendoorn
Benedenkerkseweg 107a
2821LB Stolwijk
Goed bedrijf, meedenkend en prima service
prima
Snelle levering, goede service.
Opdringerig
Ben al jaren tevreden klant bij uw bedrijf
Zeer klantvriendelijk
Uitstekend, zeer goede en snelle service. Zeer tevreden.
Geweldig, ontzettend aardige mensen e n geweldige konijnen gekocht.
Goede service
Snelle levering, goed verpakt, konijnenhok zoals verwacht.
Goede service en vriendelijke verkopers
Dierenspecialist Hoogendoorn heeft de volgende resultaten bereikt: