- Haan
Bestelling via de website gedaan en snelle levering en netjes gedaan.
97% beveelt Dierenspecialist Hoogendoorn aan!
97% beveelt Dierenspecialist Hoogendoorn aan!
Bestelling via de website gedaan en snelle levering en netjes gedaan.
onze kippen en konijnen en benodigdheden kopen we al jaren bij Dierenspecialist Hoogendoorn. Bedrijf is zeer klantvriendelijk, heeft veel kennis in huis en producten zijn goed.
Lieve kippen daar gekocht en online bestellen is snelle een goede levering..
Makkelijk bestellen, snel (en volgens planning) geleverd zonder overbodig verpakkingsmateriaal
Producten goed ontvangen en best snel verzonden
Alles is perfect
Goede kwaliteit en snelle levering
super goed! ik heb 2 konijntjes hier gekocht en heb goede feedback en hulp gehad bij vragen
Super!
Altijd snel en correct. Goede service
Inmiddels 2 jaar geleden onze lieve huisdieren hier aangekocht en sinds dien bij hun de voeding blijven bestellen. Altijd zeer te vrede met de snelle levering en zijn. Mocht er iets verkeerd zijn gegaan komen ze altijd met een passende oplossing. En ook nog steeds na die 2 jaar mogen we bellen met vragen als er iets mis is. Al met al een fijn bedrijf!
Keurig bedrijf met een ruime keuze aan meerdere soorten dieren en toebehoren
Goede producten, klantvriendelijk bedrijf.
Prima !!
Mijn ervaring met Hoogendoorn is goed. Alleen DPD rijdt blijkbaar niet de binnenstad in terwijl je bij de deur staat krijg je een melding u was er niet. Nu hebben we camera's bij de deur dus konden ook nogmaals controleren er is niemand de straat in gereden. Vervolgens krijg je geen melding waar je pakket is. Om vervelend hem een paard dagen later op te halen bij een plek die zeker niet naast de deur is.
Dierenspecialist Hoogendoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dierenspecialist Hoogendoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Dierenspecialist Hoogendoorn
Benedenkerkseweg 107a
2821LB Stolwijk
Bestelling via de website gedaan en snelle levering en netjes gedaan.
Lieve kippen daar gekocht en online bestellen is snelle een goede levering..
Producten goed ontvangen en best snel verzonden
Alles is perfect
Goede kwaliteit en snelle levering
Super!
Altijd snel en correct. Goede service
Keurig bedrijf met een ruime keuze aan meerdere soorten dieren en toebehoren
Goede producten, klantvriendelijk bedrijf.
Prima !!
Dierenspecialist Hoogendoorn heeft de volgende resultaten bereikt: