9.4 /10

checkbox100% beveelt Dierenhotel aan!

Ronald

Uiteraard is alleen de gast in staat te beoordelen, maar gezien het enthousiasme waarmee hij daar altijd naar binnen wil, de warme ontvangst van het team en het gemak waarmee hij weer naar 'normaal' terugschakelt na zijn verblijf moet dit wel goed zitten.

Wieger en Karin van Brug

Honden worden goed ontvangen, gaan graag naar het hotel, zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Kortom: wij zijn zeer blij dat we de honden hier met vertrouwen kunnen brengen.

Sylvia

SterSterSterSterLege ster

Voor een baasje blijft het altijd lastig om de hondenkindjes achter te laten maar bij dierenhotel 't Gooi laten wij ze met een gerust hart achter. Het is kleinschalig, er heerst een rustige sfeer en het personeel is vriendelijk en kundig. Onze honden zien er altijd heel goed uit als wij ze weer ophalen.

Dick Recter

Uitstekende verzorging

Lilian Damen

Ik ga uit van wat de medewerkers mij vertellen, hoe het is gegaan met mijn hondjes en daar uit blijkt dat ze na een paar dagen wel hun draai hebben gevonden. Zo ver als ik heb ervaren zijn de medewerkers begaan met hun logees ,dus ga ik er van uit dat mijn hondjes in goede handen zijn

Van sloten

Netjes

Miranda

Onze kat Luna is hier vorige week voor 10 dagen geweest. Bij het brengen werden we vriendelijk ontvangen en wordt er goed geluisterd naar haar wensen. Een heel fijn en schoon hotel, we komen hier zeker terug!

Chris van Maanen

We hebben het als heel erg fijn ervaren dat Seve bij jullie mocht verblijven

A.Bakker

Een diervriendelijke omgeving en mensen met ervaring hebben onze eerste kennismaking met Dierenhotel 't Gooi erg positief gemaakt. Dankjewel voor de goede zorgen.

Donder

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk, behulpzaam en Donder gaat er altijd met veel plezier naar toe."

Angelica Lustig hond Dex

Een fijn en schoon dierenhotel. Je ziet dat de medewerkers liefde voor dieren hebben.

Jochem

hele aardige mensen die uitstekend voor onze kat hebben gezorgd. Top

S. van Overeem

Moniek roede

Heel positief goede zorg voor de hondjes

Jakub Celik

Geweldig

Dierenhotel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dierenhotel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 7 december 2022

Dierenhotel

Uw huisdier is bij ons een VIP-gast die de best mogelijke verzorging verdient. Door het kleinschalige karakter van Dierenhotel ’t Gooi en de slimme inrichting krijgt uw dier alle aandacht die hij of zij verdient.

Goyergracht Zuid 15

We hebben het als heel erg fijn ervaren dat Seve bij jullie mocht verblijven

A.Bakker

Donder

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk, behulpzaam en Donder gaat er altijd met veel plezier naar toe."

Angelica Lustig hond Dex

Jochem