Miranda Van Kilsdonk
Via de website besteld en de volgende dag geleverd, prima
Top
Goede voorlichting vlot betrouwbaar
Zeer goed en snelle bezorging
Ik bestel hier nu al enige tijd voer voor mijn hond en ben zeer tevreden. Ik weet altijd dat ik binnen 2 dagen mijn bestelling heb. Alleeen jammer dat de snacks al even niet leverbaar zijn. Ik heb wel een goed alternatief gevonden bij jullie.
Perfect. Je bestel Je heb het super snel in huis Mijn complimenten hoor
Als je een vraag over een product hebt en je belt, word je netjes en goed geholpen
Duidelijke site, snelle levering
Perfect en snelle levering
Top , besteld en super snel in huis
Dierapotheek.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dierapotheek.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Dierapotheek.com