Luca Leeftink
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Goede producten en snel verstuurd
goed
geweldige ervaring
Prima service, snelle levering
Makkelijk,correct en alles is zeer duidelijk, dik tevreden
de snelle levering van product
Zeer goed aanbod van goed geteste produkten.
Duidelijke site. Alles zoals vermeld staat
Dierapotheek.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dierapotheek.com heeft de volgende resultaten bereikt:
geweldige ervaring
Prima service, snelle levering
Makkelijk,correct en alles is zeer duidelijk, dik tevreden
de snelle levering van product
Zeer goed aanbod van goed geteste produkten.
Duidelijke site. Alles zoals vermeld staat
Dierapotheek.com heeft de volgende resultaten bereikt: