anonymous
- electrolytes
Alles positief, vanaf bestelling to levering naar Duitsland klopte alles super
Fijne webshop
Veel sortering voor mensen die diabetes hebben lekkere producten
Ik heb een aantal keren besteld om mijn keto leefstijl te vergemakkelijken met onder andere wat protiplan producten.
Goed bedrijf, super snelle levering maar prijzen zijn wat aan de hoge kant.
Ik ben me bij de laatste bestelling n hoedje geschrokken
Dat is goed bevallen
Groot assortiment, snelle levering
Snel geleverd, veel keus, mooie aanbiedingen.
Snelle levering en heerlijke producten
Super snelle levering
Snelle levering. Goede producten
Dieetwebshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dieetwebshop heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles positief, vanaf bestelling to levering naar Duitsland klopte alles super
Fijne webshop
Veel sortering voor mensen die diabetes hebben lekkere producten
Goed bedrijf, super snelle levering maar prijzen zijn wat aan de hoge kant.
Ik ben me bij de laatste bestelling n hoedje geschrokken
Dat is goed bevallen
Groot assortiment, snelle levering
Snel geleverd, veel keus, mooie aanbiedingen.
Snelle levering en heerlijke producten
Super snelle levering