Coby
al meerdere keren besteld
Really quick delivery. I ordered it after 8PM and I received it the next day
Snelle en correcte afhandeling
Top
Prima webshop, snelle verzending en heerlijke artikelen.
Alles ok.
Makkelijk bestellen snel levering
Keurig alles ingepakt en op tijd geleverd jammer dat je er geen houdbaarheids datum bij krijgt in de app want die is nog wel kort zeker als je iets uit de aanbieding neemt Maar verder alles top
Overzichtelijke site, snelle afhandeling bestelling
Heel snelle levering en zeer kwalitatieve producten 👍
Super bedrijf....zeer snelle levering zeer goede service!!!
Veel keuze, snelle levering
Dieetwebshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dieetwebshop heeft de volgende resultaten bereikt:
Lekker snel bezorgd!
al meerdere keren besteld
Really quick delivery. I ordered it after 8PM and I received it the next day
Snelle en correcte afhandeling
Top
Prima webshop, snelle verzending en heerlijke artikelen.
Alles ok.
Makkelijk bestellen snel levering
Overzichtelijke site, snelle afhandeling bestelling
Heel snelle levering en zeer kwalitatieve producten 👍
Super bedrijf....zeer snelle levering zeer goede service!!!
Veel keuze, snelle levering
Dieetwebshop heeft de volgende resultaten bereikt: