anonymous
Snel en goed
ben zeer tevreden of assortiment, kwaliteit en levering van bestelde produkten
Netjes en correct
goed
Heel fijne ervaring, merk alleen dat van het merk go keto de cappuccino lang niet bestelbaar is. Vind ik wel jammer.
Bestelling geplaatst en die kwam supersnel binnen. Goede producten, kortom toppie!
Super goed
Ik heb een positieve ervaring Snel en goed geleverd
Zeer goed
Top!
Hele goede webshop. Snelle verzending, goed verpakt en de producten zijn goed.
Dieetwebshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dieetwebshop heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en goed
ben zeer tevreden of assortiment, kwaliteit en levering van bestelde produkten
Netjes en correct
Super goed
Ik heb een positieve ervaring Snel en goed geleverd
Zeer goed
Top!
Hele goede webshop. Snelle verzending, goed verpakt en de producten zijn goed.
Dieetwebshop heeft de volgende resultaten bereikt: