anonymous
Topbedrijf.Altijd de goedkoopste in dieetwaren en bestelling en verzending allemaal dik in orde.
- Product of service:
- Feeling OK producten
Super snelle service en kreeg ook een heerlijke reep kado. Zal zeker nog een keer bestellen!
Snelle levering, fijne producten
Top
Goede producten, ook leuke aanbiedingen,zo maakt het een dieet volgen niet saai
Snelle levering. Goed en snel geholpen na bezorgproblemen.
Top leveranciers
Prima ervaring, netjes en snelle verzending
Gemengd: sommige producten zijn uitstekend, sommige niet de moeite waard. Alles is eigenlijk duur.
Mooi assortiment en prima website. Makkelijk te bestellen.
Goede producten en duidelijk per product omschreven
Super snel en netjes afgeleverd!
Supergoed
Makkelijk te bestellen. Gewicht klopt niet met wat op verpakking staat. Smaken verschillen maar ik vind de 3 eiwitrepen niet lekker.
Dieetwebshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dieetwebshop heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering, fijne producten
Top
Goede producten, ook leuke aanbiedingen,zo maakt het een dieet volgen niet saai
Snelle levering. Goed en snel geholpen na bezorgproblemen.
Top leveranciers
Prima ervaring, netjes en snelle verzending
Mooi assortiment en prima website. Makkelijk te bestellen.
Goede producten en duidelijk per product omschreven
Super snel en netjes afgeleverd!
Supergoed
Dieetwebshop heeft de volgende resultaten bereikt: