Rob Verburgh
- Product of service:
- Dieet Pro
Nette prijzen en perfecte levering
kocht sukrin zwarte chocolade via jullie site, die bleek al over vervaldatum te zijn bij levering, heb hierover mail gestuurd maar nooit antwoord gekregen.
Snelle levering. Goede producten.
prima webshop
Goede service en snelle levering
Super goed
Supersnel en eenvoudig, duidelijk en volledig...ik ben fan.
Dik tevreden. Goede aanbiedingen
Duidelijke website, goede produkten
Duidelijke website, bestellen gaat snel en makkelijk.
Veel keuze en snelle levering
Altijd positief en correct
Dieetwebshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dieetwebshop heeft de volgende resultaten bereikt:
Nette prijzen en perfecte levering
Snelle levering. Goede producten.
prima webshop
Goede service en snelle levering
Super goed
Supersnel en eenvoudig, duidelijk en volledig...ik ben fan.
Dik tevreden. Goede aanbiedingen
Duidelijke website, goede produkten
Duidelijke website, bestellen gaat snel en makkelijk.
Veel keuze en snelle levering
Altijd positief en correct