Maarten Van den Bossche
- Product of service:
- Pro!brands amino drinks, protiplan repen, protiplan clear whey,…
Veel keuze
Producten worden snel geleverd. Veel keuze
Aantal producten besteld. Snelle levering en alles klopt. Groot aanbod en de mogelijkheid om producten te proberen
Heel betrouwbaar en scherpe prijzen
Top
ruime keuze
Eeg te spreken over de snelle levering en de goede communicatie
Alles top!
Slecht, zeer slecht
Prima alleen de artikelen die ik wil zijn al een hele tijd niet op voorraad (uitverkocht) jammer product is erg goed en lekker. Betreft Dreamfields producten.
Ik heb al 3x besteld bij jullie en alles verloopt zeer goed.
Fantastic
Levering ging goed snelheid acceptabel
Dieetwebshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dieetwebshop heeft de volgende resultaten bereikt:
ruime keuze
Eeg te spreken over de snelle levering en de goede communicatie
Alles top!
Slecht, zeer slecht
Ik heb al 3x besteld bij jullie en alles verloopt zeer goed.
Fantastic
Levering ging goed snelheid acceptabel