Product informatie op de website
Klantenservice na uw bestelling
Aanbod / assortiment

Sandra Van Schoor

Snelle levering en goede producten

Heel tevreden

Prima assortiment, snelle levering

John Adriaansen

Prima bedrijf en snelle levering, echter alleen de gele curry heeft een houdbaarheidsdatum tot 24-01-2024, wat wel kort is.

Janine Schuur

Altijd goed

Beste Janine.
Dankjewel voor je beoordeling.
Mvg,

Snelle service, binnen dag

Amanda 1971

Prima en snel geleverd

Noëlla Cornu

Ik ben zeer ontevreden! Mijn pakket was volledig gescheurd. Een dois hagelslag van mijn pakket ook stuk en open, waardoor er een deel van de inhoud in de leveringsdoos zat. Omschrijving van de... Ik ben zeer ontevreden! Mijn pakket was volledig gescheurd. Een dois hagelslag van mijn pakket ook stuk en open, waardoor er een deel van de inhoud in de leveringsdoos zat. Omschrijving van de beoogde bestelling was dubbel. Voordeelpakket van 24 stuks, terwijl her om 6x4 gaat. Is zeer misleidend. Uiteindelijk geen voordeel want normale prijs van winkel.
Teleurstellende ervaring alom. Voorlopig aan de hand van deze ervaring tot hiertoe minder goede beoordeling.

Goedemorgen Noëlla,
Goedemorgen Noëlla,
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling zo is geleverd. Wij doen ons beste bestellingen zo zorgvuldig mogelijk in te pakken, helaas gaat het tijdens het transport een enkele keer mis. De wraps op de website waren helaas verkeerd geprijsd, dit hebben we inmiddels aangepast. We hebben geprobeerd je telefonisch te bereiken maar dit is helaas niet gelukt, ik heb je een mailtje gestuurd met een oplossing. Graag ontvang ik je reactie hier op.
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben horen wij dat graag via klantenservice@dieetwebshop.nl
Nogmaals sorry voor het ongemak
Groet Marieke

Goedemorgen Ellen,
Goedemorgen Ellen,
Bedankt voor je review. Op het punt bestelgemak scoren we wat lager. We horen graag wat we zouden kunnen verbeteren hierin. Dit kun je ons laten weten via klantenservice@dieetwebshop.nl
Alvast bedankt voor je reactie.
Groet Marieke